Vorige | Volgende

Blikslagerstraat 4 UDEN

Huurprijs € 32.500 per jaar

Omschrijving

Representatieve en moderne bedrijfs- / kantoorruimte met parkeerplaatsen op ruim buitenterrein. De locatie is gelegen in het bestemmingsplan Bedrijventerrein Loopkant-Liessent van de gemeente Uden en is bestemd als bedrijventerrein met als functieaanduiding: bedrijven tot en met categorie 4.1. Hierdoor zijn er ruime gebruiksmogelijkheden waaronder productie gebonden detailhandel, zolang dit...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
521 m²

Omschrijving

Representatieve en moderne bedrijfs- / kantoorruimte met parkeerplaatsen op ruim buitenterrein.

De locatie is gelegen in het bestemmingsplan Bedrijventerrein Loopkant-Liessent van de gemeente Uden en is bestemd als bedrijventerrein met als functieaanduiding: bedrijven tot en met categorie 4.1. Hierdoor zijn er ruime gebruiksmogelijkheden waaronder productie gebonden detailhandel, zolang dit ondergeschikt is aan de hoofdactiviteit.

Oppervlakten:
Bedrijfs- / showroomruimte: ca. 381 m² gelegen op de begane grond.
Kantoorruimte: ca.70 m² gelegen op de begane grond.
Kantoorruimte: ca.70 m² gelegen op de verdieping.

Omgeving:
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Loopkant-Liessent. De directe omgeving wordt gekenmerkt door voornamelijk groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB, aangevuld met enkele omvangrijke bedrijven. Het bedrijventerrein omvat ca. 130 hectare. In de omgeving zijn o.a. Modine Uden BV, VDL Systems BV en Van den Heuvel Logistiek BV.

Bereikbaarheid:
Bedrijventerrein Loopkant-Liessent is gelegen ten oosten van het centrum van Uden. Het bedrijventerrein wordt ontsloten via nabijgelegen Liessentstraat en Industrielaan. De op- en afritten van autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) zijn goed bereikbaar via de randweg rondom Uden. Slechts op ca. tien minuten loopafstand is een bushalte gelegen.

Indeling / Afwerking:
Begane grond: Bedrijf- / kantoorruimte en toiletruimte.
Eerste verdieping: Kantoorruimte en kantineruimte met keuken.

De bedrijfsruimte is voorzien van een vlakke vloeistofdichte betonvloer, verlichting en twee elektrische roldeuren. Verwarming bedrijfsruimte middels direct gestookte heater.

Het totaal is voorzien van een inbraakalarminstallatie.

De kantoorruimten zijn voorzien van een tegelvloer, systeemplafonds met TL- en spotverlichting en een vaste stalen trap naar de verdieping. Verwarming kantoorruimte middels CV - installatie en radiatoren.

De kantine is voorzien van een keuken met vaatwasser en koelkast. De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een wastafel.

Parkeren:
Het volledig verharde buitenterrein is voorzien van ca. twintig enkele aangelegde parkeerplaatsen.


Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
521 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
T
Perceel
1606
Oppervlakte
1070 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Blikslagerstraat 4 UDEN

naar Blikslagerstraat 4 UDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand