Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Boterstraat 204 OSS

Huurprijs € 650 per maand

Omschrijving

Commerciële ruimten gelegen op goed bereikbare locatie in het centrum van Oss. De kantoor- / praktijkruimte zijn gelegen binnen het bestemmingsplan Centrum Oss 2013 en zijn bestemd tot behoeve van gemengde doeleinden (gemengd-1). Hierdoor is de invulling als kantoren en voor dienstverlenende of maatschappelijke doeleinden toegestaan. Alle overige gebruiken dienen te worden goedgekeurd door de...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
170 m²

Omschrijving

Commerciële ruimten gelegen op goed bereikbare locatie in het centrum van Oss. De kantoor- / praktijkruimte zijn gelegen binnen het bestemmingsplan Centrum Oss 2013 en zijn bestemd tot behoeve van gemengde doeleinden (gemengd-1). Hierdoor is de invulling als kantoren en voor dienstverlenende of maatschappelijke doeleinden toegestaan. Alle overige gebruiken dienen te worden goedgekeurd door de gemeente.

Oppervlakten:
Boterstraat 204: ca. 85 m² VVO.
Boterstraat 206: ca. 85 m² VVO.

De commerciële ruimten maken onderdeel uit van een complex met soortgelijke ruimten op de begane grond en woonruimten op de verdiepingen.

Omgeving:
Het complex is gelegen op de hoek van de Kruisstraat / Boterstraat. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een gemêleerde bebouwing t.b.v. voornamelijk dienstverlenende bedrijven op de begane grond en veelal bewoning op de verdiepingen. In het centrum van Oss is een ruim aanbod aan detailhandels- als horecabedrijven gevestigd. De omgeving Raadhuislaan betreft het kantorengebied. In de kantoren zijn veelal zakelijke dienstverleners gevestigd. Nabijgelegen is o.a. het gemeentehuis Oss.

Bereikbaarheid / Parkeren:
De Kruisstraat betreft één van de hoofdontsluitingswegen van het centrum van Oss. Nabijgelegen is de Raadhuislaan vanwaar de op- en afritten van de autosnelweg A59 (Oss-'s-Hertogenbosch) binnen enkele autominuten zijn te bereiken. Steden als 's-Hertogenbosch en Nijmegen zijn hierdoor goed bereikbaar, zowel voor personenvervoer als met het openbaar vervoer. Nabijgelegen is een halte van het regionale busvervoer. Tevens beschikt Oss over een NS treinstation.

De kantoor- / praktijkruimte beschikt niet over eigen parkeerplaatsen. In de directe omgeving zijn echter ruim voldoende parkeermogelijkheden, waaronder parkeerterrein Kruisstraat en Lievekamplaan.

Huurprijs:
Boterstraat 204: € 850,- per maand.
Boterstraat 206: € 850,- per maand.

I.c.m. een meerjarencontract zijn de units te huur vanaf:
€ 650,- per maand voor bepaalde periode.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
170 m²
Energielabel
Klasse A

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oss
Sectie
E
Indexnummer
16
Perceel
6173
Oppervlakte
85 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Oss
Sectie
E
Indexnummer
17
Perceel
6173
Oppervlakte
85 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's