Vorige | Volgende
Verkocht onder voorbehoud

Bovenstehuis 0 ong BOEKEL

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Bart Pittens
Tel: 06-53415005
Email: bartpittens@bernheze.nl

Omschrijving

Bouwkavel, voor de bouw van een nieuwe vrijstaande woning met bijgebouw, gelegen in het landelijke buitengebied, doch op korte afstand van het dorpscentrum. De bouwkavel heeft een oppervlakte van circa 2.500 m² (uit te breiden met meer grond). Omgeving De gemeente Boekel, gelegen tussen de gemeenten Uden, Sint Anthonis, Gemert-Bakel en Veghel, heeft circa 9.300 inwoners. Van de totale oppervlakte...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Omschrijving

Bouwkavel, voor de bouw van een nieuwe vrijstaande woning met bijgebouw, gelegen in het landelijke buitengebied, doch op korte afstand van het dorpscentrum. De bouwkavel heeft een oppervlakte van circa 2.500 m² (uit te breiden met meer grond).

Omgeving
De gemeente Boekel, gelegen tussen de gemeenten Uden, Sint Anthonis, Gemert-Bakel en Veghel, heeft circa 9.300 inwoners.

Van de totale oppervlakte (3.451 ha) wordt 230 ha ingenomen door de bebouwde gedeelten van de kernen, 20 ha door bedrijventerreinen, 110 ha door wegen, 60 ha door sport- en recreatieterreinen, en 100 ha door bos. Het overgrote deel van de gemeente is in gebruik voor agrarische doeleinden.

Door de sfeer van de Brabantse gemoedelijkheid en een rijk verenigingsleven is het prettig wonen in Boekel. Boekel heeft zich dan ook ontwikkeld tot een forensenplaats voor omliggende grotere gemeenten. Boekel heeft landelijke bekendheid verworven door het afschaffen van onnodige regelgeving en het verleggen van verantwoordelijkheden naar de burgers. Niet voor niets is het motto van de gemeente: "Gastvrij en actief".

Bouwkavel
Aan de Bovenstehuis nabij 17 is dit bouwperceel gelegen met een oppervlakte van circa 2.500 m² (uit te breiden met meer grond). De bouwkavel is bedoeld voor de oprichting van een vrijstaande woning met bijgebouw.

Meer informatie over de bouwmogelijkheden kunt u contact opnemen met Bart Pittens.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.500 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Boekel
Sectie
K
Perceel
225
Oppervlakte
2500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Bovenstehuis 0 ong BOEKEL

naar Bovenstehuis 0 ong BOEKEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand