Vorige | Volgende

Bredeweg 14 e GEFFEN

Vraagprijs € 259.000 k.k.

Uw makelaar voor dit object is:

Omschrijving

Bouwkavel geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw. Bijzonderheden: Bouwkavel (de visie) Een bouwkavel voor de realisering van een vrijstaand woonhuis met bijgebouw. Het bouwperceel is gelegen in het overgangsgebied De Kouwe Noord. Dit is een overgangsgebied van de bebouwde kom van het dorp Geffen naar het echte landelijke gebied. Dit uit zich in een kleinschalig landschap...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

Omschrijving

Bouwkavel geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw.
Bijzonderheden:

Bouwkavel (de visie)
Een bouwkavel voor de realisering van een vrijstaand woonhuis met bijgebouw. Het bouwperceel is gelegen in het overgangsgebied De Kouwe Noord. Dit is een overgangsgebied van de bebouwde kom van het dorp Geffen naar het echte landelijke gebied. Dit uit zich in een kleinschalig landschap bestaande uit woonhuizen met grote tuinen, paardenweitjes en doorzichten op het omliggende open landschap.

Binnen De Kouwe Noord zijn twee samenhangende clusters van bebouwing te onderscheiden (rondom de oostelijke Bredeweg en bij de Y-splitsing in de Bredeweg). Deze twee bebouwingsclusters kunnen versterkt worden door het invullen van de zogenaamde 'gaten' en door het vervangen van een aantal stallen door nieuwe woonhuizen.

De nieuw in te passen bebouwing dient een landelijke uitstraling te hebben en in harmonie met de omgeving ontwikkeld te worden.

De richtlijnen voor deelgebied De Kouwe Noord zijn als volgt:

• Het contrast met het omringende open landschap wordt vergroot.
• De twee bestaande bebouwingsclusters worden versterkt d.m.v. een eigen groenstructuur. Ieder cluster krijgt zijn eigen boomsoort. De zogenaamde 'gaten' kunnen worden ontwikkeld voor nieuwe woonhuizen.
• Grootschalige bedrijven dienen verplaatst te worden.
• Verouderde en qua maatvoering niet passende stallen kunnen m.b.v. ruimte-voor-ruimte regeling vervangen worden door nieuwe ontwikkelingen.
• Zowel de bestaande als de nieuwe woonhuizen dienen omringd te zijn door grote groene tuinen.
• Nieuwe bewoning dient harmonieus ingepast te worden.
• Nieuwe huizen krijgen een landelijke uitstraling.

Bouwkavel (de ontwikkeling)
Opdrachtgever heeft een studie laten verrichten naar de bebouwingsmogelijkheden op de locatie Kouwe Noord / Bredeweg te Geffen. De studie omvat een analyse van bestaande locatie plus een voorstel voor de bebouwingsmogelijkheden ter plaatse.

Bestemming
Opdrachtgever heeft inmiddels de bestemming gerealiseerd die nieuwbouw mogelijk maken. Thans loopt een aanpassing van deze bestemming om de bouw van een vrijstaande woning mogelijk te maken. Om de wensen van een nieuwe eigenaar mogelijk te maken zal hij zelf een bouwvergunning moeten aanvragen. De kosten voor het verkrijgen van die bouwvergunning zijn niet in de vraagprijs inbegrepen.

De ontwikkelingskosten, waaronder de bijdrage aan de gemeente komen voor rekening van verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.100 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geffen
Sectie
B
Perceel
2351
Oppervlakte
2100 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

Foto's

Kaart Bredeweg 14 e GEFFEN

naar Bredeweg 14 e GEFFEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand