Vorige | Volgende
Verhuurd

De Amert 202 a VEGHEL

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Omschrijving

Bedrijfshal met gemeenschappelijk buitenterrein t.b.v. parkeren. Oppervlakten / Afmetingen: Begane grond: ca. 160 m² (ca. 20.00 x 08.00 m.). Entresolvloer: ca. 96 m² (ca. 12.00 x 08.00 m.). Eventueel zijn er uitbreidingsmogelijkheden van ca. 25 m² op de begane grond. Omgeving De bedrijfshal is gesitueerd op bedrijventerrein De Amert ten westen van het centrum van Veghel. De directe omgeving van het...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
256 m²

Omschrijving

Bedrijfshal met gemeenschappelijk buitenterrein t.b.v. parkeren.

Oppervlakten / Afmetingen:
Begane grond: ca. 160 m² (ca. 20.00 x 08.00 m.).
Entresolvloer: ca. 96 m² (ca. 12.00 x 08.00 m.).
Eventueel zijn er uitbreidingsmogelijkheden van ca. 25 m² op de begane grond.

Omgeving
De bedrijfshal is gesitueerd op bedrijventerrein De Amert ten westen van het centrum van Veghel. De directe omgeving van het vastgoed wordt gekenmerkt door voornamelijk groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB. Op het bedrijventerrein zijn o.a. navolgende bedrijven gevestigd, o.a. Maison van den Boer, Bouwcenter Veghel, Jumbo en Agrifirm.

Bereikbaarheid / Parkeren
De bedrijfshal is goed bereikbaar voor zowel vracht- als personenvervoer. Bedrijventerrein De Amert is gelegen aan de Provincialeweg N279 ('s-Hertogenbosch - Helmond), waardoor de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven - Nijmegen) binnen enkele autominuten zijn te bereiken. Via de N279 heeft men tevens een directe verbinding naar de A2 ('s-Hertogenbosch) en naar de A67 (Eindhoven - Venlo).

Het object is voorzien van parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemmingplan
De bedrijfshal is gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Veghel-West" van de gemeente Veghel. Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 18 april 2013.
De bestemming is "bedrijventerrein" met als functieaanduiding "bedrijf van categorie 3 tot en met 4.2". Per bedrijf is detailhandel toegestaan voor zover samenhangend met en ondergeschikt aan de bedrijfsvoering.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte is voorzien van een eigen elektriciteitsmeter (cap. 3x80 Ampere), toiletruimte en een wasbak. Een kraan (cap. 500 kg) wordt ter overname aangeboden.

Huurprijs
€ 790,- per maand. Exclusief BTW en servicekosten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
256 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Veghel
Sectie
A
Perceel
5302
Oppervlakte
1173 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart De Amert 202 a VEGHEL

naar De Amert 202 a VEGHEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand