Vorige | Volgende

Dorpstraat 26 NULAND

Prijs n.o.t.k. 

Huurprijs € 110 per m²/jaar

Omschrijving

Zeer representatief kantoorgebouw met parkeerplaatsen op eigen terrein en patio. Units te huur vanaf ca. 150 m². Algemeen Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg door Nuland en centraal gelegen in het centrum van Nuland (gemeente Maasdonk), nabij het Prins Bernhardplein. De Dorpstraat heeft een directe aansluiting op de A59 (Den Bosch-Nijmegen), afrit 51 Nuland, waar...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
1.202 m²

Omschrijving

Zeer representatief kantoorgebouw met parkeerplaatsen op eigen terrein en patio. Units te huur vanaf ca. 150 m².

Algemeen
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg door Nuland en centraal gelegen in het centrum van Nuland (gemeente Maasdonk), nabij het Prins Bernhardplein. De Dorpstraat heeft een directe aansluiting op de A59 (Den Bosch-Nijmegen), afrit 51 Nuland, waar ook Motel Nuland is gelegen. Het gebouw is nieuw gebouwd in 1995 en verkeerd in goede staat.

Het pand wordt grotendeels leeg opgeleverd. Verkoper (Rabobank Oss Bernheze), wil in overleg een gedeelte terug huren ten behoeve van een bankwinkel en een geldautomaat met bijbehorend geldgebied.

Kantoorgebouw

Algemeen
Het kantoorgebouw is in 1995 gebouwd. Het object is opgetrokken uit traditioneel gemetselde spouwmuren met glasvliesgevels en de vloeren zijn van beton. De kozijnen zijn deels van aluminium en deels van kunststof voorzien van dubbele beglazing. Het plat dak is van beton en voorzien van isolatie en bitumineuze dakbedekking.

Vloeroppervlakte
B.g.g.: ca. 453 m²
Souterrain: ca. 379 m²
Verdieping: ca. 370 m²
Totaal: ca. 1.202 m²

Indeling object
Souterrain:
Binnentuin met trap naar parkeerplaats, keuken, computerruimte, invalidentoilet, dames-/herentoilet, kluis, archief en kantoortuin.

Begane grond:
4 kantoorkamers, archiefruimte, pantry, dames-/herentoilet, bankhal, 4 spreekkamers met flexibele wanden, trapopgang, elektraruimte.
1e verdieping: 2 kantoorkamers, vergaderzaal, pantry, opslagkast, reproruimte, dames-/herentoilet, archief.

Afwerking
De keuken is voorzien van een keukenblok met vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat en Daalderop close-in boiler. De kantoortuin in het souterrain is voorzien van databekabeling, plantradiatoren en systeemplafonds. De pantry op de begane grond is uitgerust met een vaatwasser, koelkast en Daalderop close-in boiler, de pantry op de 1e verdieping is uitgerust met een vaatwasser en magnetron.

Bestemmingsplan
Zakelijke dienstverlening.

Parkeergelegenheid
Het kantoorgebouw beschikt over 28 parkeerplaatsen op eigen terrein. In de nabijheid is tevens voldoende openbare parkeergelegenheid.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
1.202 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nuland
Sectie
B
Perceel
4154
Oppervlakte
1749 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Dorpstraat 26 NULAND

naar Dorpstraat 26 NULAND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand