Vorige | Volgende

Eisenhowerweg 14 abcd VEGHEL

Huurprijs € 115 per m²/jaar

Omschrijving

Object Hoogwaardig afgewerkte kantoorruimten verdeeld over vijf bouwlagen. Het kantoorgebouw is gelegen op zichtlocatie aan de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) te Veghel. Bouwjaar 2006. De mogelijkheid bestaat om het kantoorgebouw te splitsen per bouwlaag, waardoor kantoorruimte te huur wordt aangeboden vanaf ca. 285 m² VVO plus het gemeenschappelijk gebruik van entree, trapopgang, lift en...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
861 m²

Omschrijving

Object
Hoogwaardig afgewerkte kantoorruimten verdeeld over vijf bouwlagen. Het kantoorgebouw is gelegen op zichtlocatie aan de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) te Veghel. Bouwjaar 2006.

De mogelijkheid bestaat om het kantoorgebouw te splitsen per bouwlaag, waardoor kantoorruimte te huur wordt aangeboden vanaf ca. 285 m² VVO plus het gemeenschappelijk gebruik van entree, trapopgang, lift en overige technische ruimten.

Oppervlakteverdeling
Begane grond: Verhuurd
Verdieping 1e: Verhuurd
Verdieping 2e: Ca. 285 m² VVO excl. stijgpunten (lift / trapopgang).
Verdieping 3e: Ca. 288 m² VVO excl. stijgpunten (lift / trapopgang).
Verdieping 4e: Ca. 288 m² VVO excl. dakterras (ca. 12 m²) / stijgpunten (lift / trapopgang).
Totaal: Ca. 861 m² VVO.

Opleveringsniveau
De verdiepingen 2, 3 en 4 hebben een meer traditionele en hoogwaardige afwerking. De kantoorruimten zijn voorzien van vloerbedekking, kabelgoten, radiatoren en systeemplafonds met spotverlichting en mechanische ventilatie. De verlichting reageert op bewegingssensoren.

Iedere verdieping is voorzien van een pantry. Daarnaast is er een kantineruimte op de vierde verdieping. Deze kantine is voorzien van een volledig ingerichte keuken ten behoeve van koeling en bereiding van etenswaren.

Tevens is iedere verdieping voorzien van toiletten. Zowel op de begane grond als de vierde verdieping bevindt zich een MIVA-toilet.

Het kantoorgebouw is voorzien van enkele moderne technieken ten behoeve van de veiligheid. Het ontbreekt hem niet aan een alarmsysteem, brandmeldinstallatie, elektronisch toegangssysteem met intercom en natuurlijk brandslang haspels en poederblussers.

Daarnaast is het gebouw voorzien van top koeling, hetgeen ten gunste komt van de werkomgeving en daarmee de productiviteit.

De liftinstallatie heeft een capaciteit van maximaal 13 personen / 1.000 kg.

Parkeren
Het buitenterrein is vrijwel geheel verhard ten behoeve van parkeren. Bij de verdieping 2, 3 en 4 behoren 52 aangelegde parkeerplaatsen op eigen terrein. Het geheel is omsloten door een spijlen hekwerk met daarin een toegangspoort. Tevens is het parkeerterrein verlicht en voorzien van een fietsenhok. In geval van deelverhuur dan zal in overleg worden bepaald hoeveel parkeerplaatsen aan huurder ter beschikking worden gesteld.

Huurprijs
€ 115,- per m² per jaar.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
861 m²

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden