Vorige | Volgende

Eisenhowerweg 14 c VEGHEL

Huurprijs € 115 per m²/jaar

Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkte kantoorruimten verdeeld over vijf bouwlagen, waarvan de 2e verdieping nog beschikbaar is. Het kantoorgebouw is gelegen op zichtlocatie aan de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) te Veghel. In het gebouw zijn verder Bol Accountants en OX plus en Kuehne + Nagel Logistics gevestigd. Bouwjaar 2006. Oppervlakteverdeling Begane grond: Verhuurd Verdieping 1e: Verhuurd Verdieping...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
285 m²

Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkte kantoorruimten verdeeld over vijf bouwlagen, waarvan de 2e verdieping nog beschikbaar is. Het kantoorgebouw is gelegen op zichtlocatie aan de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) te Veghel. In het gebouw zijn verder Bol Accountants en OX plus en Kuehne + Nagel Logistics gevestigd. Bouwjaar 2006.

Oppervlakteverdeling
Begane grond: Verhuurd
Verdieping 1e: Verhuurd
Verdieping 2e: Ca. 285 m² VVO excl. stijgpunten (lift / trapopgang).
Verdieping 3e: Verhuurd
Verdieping 4e: Verhuurd

Opleveringsniveau
De kantoorruimten hebben een meer traditionele en hoogwaardige afwerking. De kantoorruimten zijn voorzien van vloerbedekking, kabelgoten, radiatoren en systeemplafonds met spotverlichting en mechanische ventilatie. De verlichting reageert op bewegingssensoren.

Deze verdieping is voorzien van een pantry en toiletten.

Het kantoorgebouw is voorzien van enkele moderne technieken ten behoeve van de veiligheid. Het ontbreekt hem niet aan een alarmsysteem, brandmeldinstallatie, elektronisch toegangssysteem met intercom en natuurlijk brandslanghaspels en poederblussers.

Daarnaast is het gebouw voorzien van topkoeling, hetgeen ten gunste komt van de werkomgeving en daarmee de productiviteit.

De liftinstallatie heeft een capaciteit van maximaal 13 personen / 1.000 kg.

Parkeren
Het buitenterrein is vrijwel geheel verhard ten behoeve van parkeren. Het geheel is omsloten door een spijlenhekwerk met daarin een toegangspoort. Tevens is het parkeerterrein verlicht en voorzien van een fietsenhok. Ten behoeve van de beschikbare kantoorruimte zijn 15 parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
€ 115,- per m² per jaar.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
285 m²

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Eisenhowerweg 14 c VEGHEL

naar Eisenhowerweg 14 c VEGHEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand