Vorige | Volgende
Verhuurd

Galliersweg 31 L OSS

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Object De bedrijfsunits zijn gelegen in het bedrijvencentrum "Passe-Partout". Het complex is in 2012 gerenoveerd, waarbij onder andere gevelbeplating, dak, roldeuren en ramen / kozijnen zijn vernieuwd waardoor het geheel weer een moderne eigentijdse uitstraling heeft. Het complex bestaat uit twee gebouwen met daar tussenin een ruim binnenterrein ten behoeve van ontsluiting en parkeren. Het complex...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
200 m²

Omschrijving

Object
De bedrijfsunits zijn gelegen in het bedrijvencentrum "Passe-Partout". Het complex is in 2012 gerenoveerd, waarbij onder andere gevelbeplating, dak, roldeuren en ramen / kozijnen zijn vernieuwd waardoor het geheel weer een moderne eigentijdse uitstraling heeft. Het complex bestaat uit twee gebouwen met daar tussenin een ruim binnenterrein ten behoeve van ontsluiting en parkeren. Het complex is met zicht gelegen aan de N329 nabij Boels verhuur en Venrooy Utility Vehicles. Optioneel is ook terrein direct aan de N329 beschikbaar voor verhuur.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen op een goede locatie op bedrijventerrein "Danenhoef" te Oss. Via de Graafsebaan N329 (www.wegvandetoekomst.nl) heeft dit bedrijventerrein een directe aansluiting op de A59 (Den Bosch) en de A50 (Eindhoven-Nijmegen). De Graafsebaan is omgebouwd naar een vierbaans weg (2 x 2 rijstroken).

Indeling
Unit L: Bedrijfsruimte met toilet.

Oppervlakteverdeling:
Unit L: Ca. 200 m² bedrijfsruimte.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsunit is voorzien van een vlakke betonvloer, mechanische overheaddeur, loopdeur, TL opbouwverlichting, lichtstraat en krachtstroom (63A). Deze unit is aangesloten op water en elektra.

Parkeren
Het complex is voorzien van een ruim binnenterrein ten behoeve van parkeren. Het buitenterrein is geheel omheind middels gaas- / spijlenhekwerk met daarin een dubbele toegangspoort.

Huurprijs
€ 40,- per m² per jaar. Exclusief BTW en servicekosten.

Oplevering in de huidige staat.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
200 m²
 
 
Gemeente
Oss
Sectie
B
Perceel
5985
Oppervlakte
500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Galliersweg 31 L OSS

naar Galliersweg 31 L OSS
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand