Vorige | Volgende

Groenendal 14 UDEN

Vraagprijs € 485.000 k.k.

Omschrijving

Bedrijfsruimte met vrijstaande woning, ondergrond, erf en verdere aanhorigheden. Inruil woning bespreekbaar! Algemeen Het object is gelegen op een goede locatie op bedrijventerrein 'Liessent' te Uden. De gemeente Uden telt drie kernen, Uden en de twee kerkdorpen Volkel en Odiliapeel. Uden is een middelgrote gemeente met circa 38.000 inwoners. Eigen gezicht op het gebied van wonen, werken,...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
485 m²

Omschrijving

Bedrijfsruimte met vrijstaande woning, ondergrond, erf en verdere aanhorigheden.
Inruil woning bespreekbaar!

Algemeen
Het object is gelegen op een goede locatie op bedrijventerrein 'Liessent' te Uden.

De gemeente Uden telt drie kernen, Uden en de twee kerkdorpen Volkel en Odiliapeel. Uden is een middelgrote gemeente met circa 38.000 inwoners. Eigen gezicht op het gebied van wonen, werken, onderwijs, cultuur, maatschappelijk welzijn, sport en recreatie.

Vele stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Groot en gevarieerd winkelaanbod met regiofunctie. Uden heeft het groene karakter echter behouden, in de bosrijke buitengebieden, maar ook in de wijken. Uitgebreid fiets- en wandelpadenstelsel.

Bedrijfsruimte:
Algemeen
Het bouwjaar van de bedrijfsruimte/werkplaats is 1979 van het 1e gedeelte en 1995 van het 2e gedeelte. Dit gebouw is opgetrokken uit een metselwerk spouwmuur. Het dak is gedekt met ABC golfplaten en is voorzien van isolatie. De vloer van het eerste gedeelte is verhard middels betontegels. Aan de voorzijde zijn een toilet, een wasruimte, een magazijn en een werkplaatskantoor gesitueerd. Boven het magazijn en het kantoor bevindt zich een zolder.
Het geheel is net afgewerkt en voorzien van stucwerk.
In deze ruimte is een nieuwe pantry en een nieuw toilet geplaatst.

Het 2e gedeelte van de bedrijfsruimte is voorzien van een vlakke betonvloer. Het voorste gedeelte is voorzien van een verdieping. In dit gedeelte van de bedrijfsruimte is een overheaddeur aanwezig. De bedrijfsruimte is volledig geïsoleerd en voorzien van een keukenblok met close-in boiler en douche.

In beide ruimten is een nieuwe heater geplaatst.

Oppervlakte bedrijfsruimte: circa 485 m² (280 m² + 205 m²).

Woning:
Algemeen
Het bouwjaar van de woning is 1981. De woning is traditioneel gebouwd uit metselwerk spouwmuren. Het dak is gedekt met dakpannen en voorzien van isolerende dakplaten. De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, welke in 2009 geheel geschilderd zijn. De inhoud is ca. 585 m³. De verdiepingsvloer is van beton en de zoldervloer is van een houten balklaag.
In 2009 is een dakkapel aan de achterzijde geplaatst, deze dakkapel loopt over de gehele achterzijde.
Aan de achterzijde van de woning is aan de bedrijfsruimte een veranda gesitueerd. Deze veranda is voorzien van een dak met gebakken dakpannen.

De garage is voorzien van een dubbel openslaande garagedeur. Het dak is gedekt met lichtdoorlatende kunststof golfplaten.

Indeling woning
Begane grond: entree/vide, woonkamer, leefkeuken, bijkeuken, toilet en kantoor.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer, toilet en inloopkast.
Tweede verdieping: zolderruimte met c.v.-opstelling.

Bestemmingsplan
Bestemming: Bedrijventerrein.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
485 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
F
Perceel
5236
Oppervlakte
1198 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Groenendal 14 UDEN

naar Groenendal 14 UDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand