Vorige | Volgende

Hertog Janplein 21 b ERP

Huurprijs € 100 per m²/jaar

Omschrijving

Object Commerciële ruimte geschikt voor winkel- / horeca- / kantoor- / praktijkruimte gelegen op de begane grond, aan het dorpsplein van Erp. De ruimte was voorheen in gebruik door Rabobank. Omgeving De commerciële ruimte is gesitueerd in het centrum van het Brabantse dorp Erp. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een gemêleerde bebouwing bestaande uit detailhandels- / dienstverlening- en...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
146 m²

Omschrijving

Object
Commerciële ruimte geschikt voor winkel- / horeca- / kantoor- / praktijkruimte gelegen op de begane grond, aan het dorpsplein van Erp. De ruimte was voorheen in gebruik door Rabobank.

Omgeving
De commerciële ruimte is gesitueerd in het centrum van het Brabantse dorp Erp.

De directe omgeving wordt gekenmerkt door een gemêleerde bebouwing bestaande uit detailhandels- / dienstverlening- en horecabedrijven in combinatie met woonbebouwing.
Naastgelegen zijn vestigingen van o.a. supermarkt Albert Heijn, Regiobank, apotheker Mediq, een pinautomaat (Rabobank) en Noud optiek.

Bereikbaarheid
De commerciële ruimte gelegen aan één van de doorgaande wegen welke de dorpskern verbinden met omliggende plaatsen zoals Veghel, Uden, Boekel en Gemert.

De op- en afritten van de autosnelweg A50 zijn gelegen op ca. twintig autominuten, vanwaar steden als Eindhoven en Nijmegen goed zijn te bereiken.

De dorpskern is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Direct tegenover de commerciële ruimten bevindt zich een halte van het regionale busvervoer.

Indeling object
Kantoor- / praktijk- / verkoopruimte met entree, magazijn met zijingang t.b.v. laden, lossen en eventueel personeelsingang, pantry en toilet. De huidige indeling is nog gebaseerd op het voormalig gebruik als bankwinkel. De indeling kan naar wens worden aangepast.

Oppervlakte totaal
Begane grond: Totaal ca. 146 m² v.v.o.

De indeling van de commerciële ruimten maakt opsplitsing mogelijk. Alsdan zouden er twee ruimten ontstaan van:
A. Ca. 56 m² commerciële ruimte.
B. Ca. 87 m² commerciële ruimte.

Deelhuur conform deze splitsing is bespreekbaar.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het gehuurde zich per ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt uitsluitend het casco, te weten: de kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, bestaande energie, water, gas tot in de meterkast en riolering tot in het gehuurde.

Aangebrachte betimmeringen, (keuken-) voorzieningen, cv-installatie en toilet behoren uitdrukkelijk niet tot het gehuurde. Huurder heeft voor vorenbedoelde zaken dan ook de onderhouds- en vervangingsplicht. Deze onderhoud- en vervangingsplicht geldt ook ten aanzien van de pui(en) en alle al dan niet aanwezige technische installaties.

De commerciële ruimte is voorheen in gebruik geweest als kantoorruimte en is voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds met spots en mechanische ventilatie, CV installatie met verwarmingselementen, airconditioning, tochtsluis, camera- en inbraakbeveiliging. In de meterkast is een glasvezelaansluiting voorzien. Elektra: 3x35 ampère.

Parkeren
Op het dorpsplein zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
146 m²

Foto's