Vorige | Volgende

Het Wargaren 33 LITH

Vraagprijs op aanvraag

Omschrijving

Bedrijfsruimte met inrichting welke geschikt is voor de bewerking en (voor)verpakking van middelen uit de voedingssector. Object Bedrijfsruimte met inpandige kantoren, kantine, verkoopruimte en vrijstaande bedrijfswoning met vrijstaande garage, ondergrond en verdere aanhorigheden. Omgeving Het object is gelegen op bedrijventerrein "Het Wargaren". Op dit bedrijventerrein zijn voornamelijk bedrijven...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
850 m²

Omschrijving

Bedrijfsruimte met inrichting welke geschikt is voor de bewerking en (voor)verpakking van middelen uit de voedingssector.

Object
Bedrijfsruimte met inpandige kantoren, kantine, verkoopruimte en vrijstaande bedrijfswoning met vrijstaande garage, ondergrond en verdere aanhorigheden.

Omgeving
Het object is gelegen op bedrijventerrein "Het Wargaren". Op dit bedrijventerrein zijn voornamelijk bedrijven met bedrijfswoningen gevestigd. In Lith zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals tankstation, supermarkt, winkels, restaurants en cafés. Het bedrijfsleven heeft zich in de loop der jaren goed ontwikkeld, er zijn tal van bedrijven (klein ambachtelijk, innovatieve en agrarisch verwante bedrijven) gevestigd in Lith.

Algemeen
De bedrijfsruimte is gebouwd in 2003 en is opgetrokken uit een stalen constructie. De vloer is van beton. De gevels zijn opgetrokken uit geïsoleerde sandwichpanelen. Het kantoor is opgetrokken uit spouw metselwerk. Dak voorzien van isolatie en gedekt met bitumineuze dakbedekking.

De vrijstaande woning is eveneens gebouwd in 2003. De constructie is traditioneel met fundering op staal en gevels opgetrokken uit spouw metselwerk. Vloeren uitgevoerd in beton. Zadeldak gedekt met keramische dakpannen en voorzien van isolatiedakplaten. De zijn van hardhout met dubbele beglazing. Inhoud ca. 750 m³.

Vrijstaande garage op eenzelfde wijze gebouwd als de woning en voorzien van een bergzolder.

Indeling bedrijfsobject
Begane grond:
Tochtsluis, gang, kantoor, portaal, toilet, kantoor, verkoopruimte, verwerkingsruimte, vriescel, koelcel 2x, kantoor, hygiënesluis, expeditie, opslagruimte, spoelruimte, slijphok, machinekamer, verpakkingsruimte, vriescel, koelcel, opslagruimte, expeditie en verwerkingsruimte.
Eerste verdieping:
Overloop, sanitaire ruimte, cv-ruimte, kantine, kleedruimte.

Oppervlakteverdeling:
Begane grond:
Bedrijfsruimte : ca. 650 m²
Kantoor en winkel : ca. 100 m²

1e verdieping:
Kantoor en kantine : ca. 100 m²

Totaal : ca. 850 m²

Indeling woning
Begane grond:
Entree met toiletruimte en meterkast, 3 slaapkamers, badkamer, wasruimte, bijkeuken, woonkeuken en woonkamer.
Eerste verdieping:
Overloop met cv-ruimte, 2 zolderkamers.

Vraagprijs: op aanvraag.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
850 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Lith
Sectie
G
Perceel
831
Oppervlakte
3494 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Het Wargaren 33 LITH

naar Het Wargaren 33 LITH
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand