Vorige | Volgende
Verkocht

Hofstukken 152 UDEN

Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de kantoor- / praktijkruimte gelegen op de begane grond en de bijbehorende garage t.b.v. twee auto's. De kantoor- / praktijkruimte maakt onderdeel uit van een complex met bovengelegen woonbebouwing, welke nadrukkelijk geen onderdeel uitmaakt van deze documentatie en dus de koop. Oppervlakten: Kantoor- / Praktijkruimte: Ca. 110 m²....

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp kantoorruimte
110 m²

Omschrijving

Het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de kantoor- / praktijkruimte gelegen op de begane grond en de bijbehorende garage t.b.v. twee auto's.

De kantoor- / praktijkruimte maakt onderdeel uit van een complex met bovengelegen woonbebouwing, welke nadrukkelijk geen onderdeel uitmaakt van deze documentatie en dus de koop.

Oppervlakten:
Kantoor- / Praktijkruimte: Ca. 110 m².
Garage: Ca. 16 m².

Omgeving
De Hofstukken is gelegen ten oosten van het centrum van Uden. De directe omgeving wordt voornamelijk gekenmerkt door woonbebouwing, aangevuld met enkele kantoren. Tegenover gelegen is een stadspark (volksmond: "Melle-park") en winkelcentrum Drossaard met o.a. een vestiging van Jumbo Supermarkten.

Bereikbaarheid / Parkeren
De Hofstukken ligt parallel aan de Mellesingel welke onderdeel uitmaakt van de hoofdontsluiting van het centrum van Uden naar de bedrijventerreinen Loopkant, Liessent en Vluchtoord. Tevens zijn de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) binnen enkele autominuten te bereiken. Op loopafstand bevind zicht een halte van het regionale busvervoer.

De oorspronkelijke carport is afgesloten middels een rolluik waardoor een parkeergarage is gecreëerd t.b.v. de stalling van twee auto's. In de directe omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen (gratis) gesitueerd.

Afwerking / Indeling
De kantoor- / praktijkruimte met baliefunctie is voorzien van vloerafwerking (textiel), systeemplafonds met spots, kabelgoten met voldoende voeding- en databekabeling, keukenblok met vaatwasser, magnetron en close-in boiler, airconditioning, toiletruimte en een meterkast met eigen energiemeters, telefonie en inbraakalarminstallatie. Werkplekken: maximaal zeven (alsdan zou de spreekkamer worden ingericht als kantoor).

De ruimten verkeren in een keurige staat van onderhoud.

Bestemmingsplan
De kantoor- / praktijkruimte is gelegen in het bestemmingsplan "Woongebieden" van de gemeente Uden. Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 08 juli 2010. De bestemming is "Gemengd-2" waaronder publiekgerichte, niet-publiekgerichte en maatschappelijke dienstverlening.

Vraagprijs
€ 110.000,- kosten koper.

Aanvaarding
Per direct.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
110 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
N
Indexnummer
A1
Perceel
2531
Oppervlakte
213 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Hofstukken 152 UDEN

naar Hofstukken 152 UDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand