Vorige | Volgende

Hommelsedijk 6 c HEESWIJK-DINTHER

Vraagprijs excl. BTW € 245.000 k.k.

Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Bart Pittens
Tel: 06-53415005
Email: bartpittens@bernheze.nl

Omschrijving

JE EIGEN DROOMHUIS BOUWEN! Twee unieke bouwkavels, op een toplocatie, voor het oprichten van een royale vrijstaande woning met bijgebouw of garage. Bijzonder aan deze "eye-catchers" is dat er een terras aan het water gecreëerd kan worden en de tuin op het zuiden ligt. De kavels zijn centraal gelegen aan de rand van het dorp op een prachtige locatie in het buitengebied van Heeswijk-Dinther (gemeente...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2014
Ligging
Aan water, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

Omschrijving

JE EIGEN DROOMHUIS BOUWEN!
Twee unieke bouwkavels, op een toplocatie, voor het oprichten van een royale vrijstaande woning met bijgebouw of garage.

Bijzonder aan deze "eye-catchers" is dat er een terras aan het water gecreëerd kan worden en de tuin op het zuiden ligt. De kavels zijn centraal gelegen aan de rand van het dorp op een prachtige locatie in het buitengebied van Heeswijk-Dinther (gemeente Bernheze). Op korte afstand van scholen, sportvelden, huisartsenpraktijk en het centrum. Maar je wandelt of fietst ook zo de natuur in.

De unieke bouwkavels, met een oppervlakte van ongeveer 1.500 en 2500 m². De tuinen zijn gesitueerd op het zuiden en aan de achterzijde grenzend aan een meertje. Op beide percelen kan een woning gebouwd worden van circa 1.000 m³ met mogelijkheden dit uit te breiden met een kelderruimte. Door de bouw van een bijgebouw-/garage van een oppervlakte van circa 100 m² is het gebruik multifunctioneel te noemen.

Gebruik ten behoeve van praktijk aan huis, kantoor aan huis, atelier, en zelfs lichte bedrijvigheid: het behoort allemaal tot de mogelijkheden van deze geweldige locatie.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplaninformatie, waarin meer gedetailleerd wordt aangegeven wat ter plaatse gebouwd mag worden, vindt u als bijlage in deze brochure. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de makelaar.

BELANGRIJK:
GOOGLE EARTH, STREETVIEW EN KADASTER KAART ZIJN NIET UP TO DATE,
DE STALLEN DIE HIER OP STAAN ZIJN GESLOOPT.

Aanvaarding
Per direct

Vraagprijs
Kavel Hommelsedijk 6b € 275.000,- excl. btw en kosten koper
Kavel Hommelsedijk 6c € 245.000,- excl. btw en kosten koper
De kosten koper bestaan uit de notaris- en kadasterkosten. De kosten voor aansluiting op nutsvoorzieningen zijn voor rekening van koper.


Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Bouwjaar
2014

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.500 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Heeswijk-Dinther
Sectie
F
Perceel
981
Oppervlakte
1500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan water, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

Foto's