Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Hooghuisstraat 25 - 27. OSS

Huurprijs € 110 per m²/jaar

Omschrijving

Commerciële ruimten gelegen op goed bereikbare zichtlocatie in het centrum van Oss. Flexibel in omvang en afwerking! Verhuurder is graag bereid om mee te denken over uw eisen en wensen. Huurbaar vanaf ca. 90 m². Oppervlakten: Hooghuisstraat 25: Ca. 180 m² kantoorruimte. Hooghuisstraat 27: Ca. 110 m² kantoor- / winkelruimte. Ca. 80 m² archief- / magazijnruimte. Omgeving De directe omgeving van de...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Winkelruimte
Nevenbestemming
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
370 m²

Omschrijving

Commerciële ruimten gelegen op goed bereikbare zichtlocatie in het centrum van Oss.

Flexibel in omvang en afwerking!
Verhuurder is graag bereid om mee te denken over uw eisen en wensen. Huurbaar vanaf ca. 90 m².

Oppervlakten:
Hooghuisstraat 25: Ca. 180 m² kantoorruimte.
Hooghuisstraat 27: Ca. 110 m² kantoor- / winkelruimte.
Ca. 80 m² archief- / magazijnruimte.

Omgeving
De directe omgeving van de commerciële ruimten wordt gekenmerkt door een combinatie van zakelijke dienstverleners, detailhandelsbedrijven maar tevens horecabedrijven. Hierdoor kan met recht gesproken worden van een levendige locatie.

Enkele partijen welke in de directe omgeving zijn gevestigd: SNS Bank, Van den Heuvel Makelaars, Uitzendbureau Tempo Team, Elektronicagigant BCC en Brownies & Downies.

Mede door de gunstige ligging aan de kruising van de Hooghuisstraat en de Oostwal, hebben de commerciële ruimten een goede attentiewaarde. Middels raamposters of -stickers kan een groot publiek worden bereikt.

Bereikbaarheid / Parkeren
De Oostwal maakt als hoofdontsluiting onderdeel uit van de randweg rondom het centrum van Oss. De locatie is dan ook goed bereikbaar en tevens gunstig gelegen t.o.v. parkeren. Op steenworpafstand is een ruim parkeerterrein gesitueerd. Hier kan tegen betaling worden geparkeerd.

De op- en afritten van de autosnelweg A59 ('s-Hertogenbosch - Oss) en A50 (Eindhoven – Nijmegen) zijn gelegen op enkele autominuten, waardoor het centrum van Oss vanuit steden als 's-Hertogenbosch en Nijmegen goed bereikbaar is.

Nabij het complex bevinden zich diverse haltes van het regionale busvervoer. Daarnaast beschikt Oss over een NS treinstation, dat is gelegen op slechts 750meter afstand en dus minder dan tien minuten lopen.

Bestemming
De commerciële ruimten zijn gelegen in het bestemmingsplan "Centrum-Oss - 2013".
De bestemming is "Gemengd-1" waaronder wordt verstaan: kantoren, dienstverlening en maatschappelijke doeleinden.

Daarnaast is Hooghuisstraat 27 middels een functieaanduiding aanvullend bestemd ten behoeve van detailhandel.

Opleveringsniveau / Indeling
Hooghuisstraat 25:
Kantoortuin met baliefunctie, twee kantoorkamers, spreekkamer en achtergelegen keuken / kantineruimte met toilet. De ruimte beschikt over een achterom c.q. zij-ingang t.b.v. bevoorrading.

De kantoorruimten zijn voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds met verlichting, CV installatie met radiatoren, meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen, keukenapparatuur, airconditioning en alarminstallatie.

Hooghuisstraat 27:
Kantoor- / winkelruimte met achtergelegen keuken / kantineruimte, toilet en archief- / magazijnruimte. De ruimte beschikt over een achterom c.q. zij-ingang t.b.v. bevoorrading.

De kantoor- / winkelruimte is voorzien van laminaat, systeemplafonds met TL verlichting, CV installatie met radiatoren, meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen en keukenapparatuur.

De achterom is gemeenschappelijk in gebruik met de bovenbewoner(s). Hiervoor is een recht van overpad gevestigd. Stalling van goederen is dan ook niet toegestaan.

Huurprijs
Bij huur van het totaal: Vanaf € 110,- per m² per jaar exclusief BTW.
Bij huur in delen: Afhankelijk van het uiteindelijke opleveringsniveau.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
370 m²

Foto's