Vorige | Volgende

Houtstraat 19 OSS

Huurprijs € 130 per m²/jaar

Omschrijving

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Oss, aan de rand van het voetgangersgebied, direct gelegen aan een parkeerplein. Aan dit plein zijn o.a. de supermarkten EM-TÉ en Aldi gevestigd. Tegenover de winkelruimte heeft de Rabobank een nieuw kantoor geopend t.b.v. hun particuliere klanten. De Houtstraat is een prachtig intiem straatje met diverse boetiekjes, juweliers en diverse andere...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
250 m²

Omschrijving

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Oss, aan de rand van het voetgangersgebied, direct gelegen aan een parkeerplein. Aan dit plein zijn o.a. de supermarkten EM-TÉ en Aldi gevestigd. Tegenover de winkelruimte heeft de Rabobank een nieuw kantoor geopend t.b.v. hun particuliere klanten. De Houtstraat is een prachtig intiem straatje met diverse boetiekjes, juweliers en diverse andere winkeltjes uitkomend bij een vestiging van V&D. Het Heschepad is een korte straat uitkomend op de gevels van Duthler en een vestiging van Hema.

Bereikbaarheid De winkelruimte is zeer makkelijk te bereiken en gelegen aan de voetgangers toegangsroute hoek Houtstraat / Heschepad naar het kernwinkelgebied. Het object is direct gelegen aan een grote geautomatiseerde parkeerplaats.

Vloeroppervlak:
250 m² verhuurbaar vloeroppervlak (v.v.o.)

Frontbreedte:
Houtstraat 22 m¹
Hesche Pad 11 m¹

Huurprijs:
€ 130,00 per m² per jaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
250 m²

Foto's