Vorige | Volgende
Verkocht

Industrielaan 7 UDEN

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verkocht

Omschrijving

Ca. 2.500 m² winkelruimte inclusief inpandig kantoorruimte en buitenterrein met opslag- en parkeermogelijkheden. De winkelruimte is gelegen op bedrijventerrein Loopkant-Liessent ten oosten van het centrum van Uden. Het bedrijventerrein wordt voornamelijk gekenmerkt door groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB. Aan de Industrielaan zijn diverse perifere detailhandelsformules...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp winkelruimte
2.500 m²

Omschrijving

Ca. 2.500 m² winkelruimte inclusief inpandig kantoorruimte en buitenterrein met opslag- en parkeermogelijkheden.

De winkelruimte is gelegen op bedrijventerrein Loopkant-Liessent ten oosten van het centrum van Uden. Het bedrijventerrein wordt voornamelijk gekenmerkt door groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB. Aan de Industrielaan zijn diverse perifere detailhandelsformules (meubels en doe-het-zelf) gevestigd waardoor men met recht mag spreken van een woonboulevard.

Bereikbaarheid
De Industrielaan maakt als hoofdontsluiting onderdeel uitmaakt van de randweg rondom de kern van Uden. Via de nabijgelegen Provincialeweg N264 zijn binnen circa vijf minuten de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) te bereiken. Uden kent een zeer centrale ligging in noordoost-brabant binnen de driehoek Eindhoven - Den Bosch - Nijmegen, waardoor alle binnen een half uur rijden zijn te bereiken. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed. Nabij het complex bevindt een halte van het regionale busvervoer.

Indeling
Begane grond:
Entree met tochtsluis, receptie met kantoorruimte, kantineruimte en serverruimte, winkelruimte, technische ruimte, opslagruimte en expeditieruimte met buitenopslag.
Verdieping:
Archiefruimte en technische ruimte.

Bestemming
Het vastgoed is gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Loopkant - Liessent" van de gemeente Uden. De bestemming is "Detailhandel - Perifeer". De bestemmingsplanregels zijn opgenomen in de bijlage.

Parkeren
Het object is aan de voorzijde voorzien van ruim 45 aangelegde parkeerplaatsen.


Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
2.500 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
F
Perceel
5636
Oppervlakte
4689 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Industrielaan 7 UDEN

naar Industrielaan 7 UDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand