Vorige | Volgende
Verhuurd

Kanaaldijk-Zuid 5 cd SCHIJNDEL

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Omschrijving

Drie volledig zelfstandige bedrijfsruimten met kantoorruimten gelegen in het buitengebied van Schijndel op zichtlocatie vanaf de N279, een weg die door de verbreding drukker zal worden. De bedrijfsruimten bevinden zich aan het kanaal de Zuid-Willemsvaart. Inclusief eigen buitenterrein welke afsluitbaar is middel een stalen schuifpoort. Oppervlakteverdeling (huidige staat): Bedrijfsruimte nr. 5D: -...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
1.006 m²

Omschrijving

Drie volledig zelfstandige bedrijfsruimten met kantoorruimten gelegen in het buitengebied van Schijndel op zichtlocatie vanaf de N279, een weg die door de verbreding drukker zal worden. De bedrijfsruimten bevinden zich aan het kanaal de Zuid-Willemsvaart. Inclusief eigen buitenterrein welke afsluitbaar is middel een stalen schuifpoort.

Oppervlakteverdeling (huidige staat):

Bedrijfsruimte nr. 5D:
- ca. 288 m² gelegen op de begane grond;
- ca. 25 m² entresolvloer.
Totaal ca. 313 m² en ca. 207 m² buitenterrein.

Bedrijfsruimte nr. 5C:
- ca. 363 m² gelegen op de begane grond.
- ca. 138 m² buitenterrein.

Bedrijfsruimte nr. 14d: 
- ca. 330 m² gelegen op de begane grond.
- ca. 112 m² buitenterrein.

De bedrijfsruimten maken onderdeel uit van een complex welke verder volledig is ingevuld.

Omgeving
De bedrijfsruimten zijn gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein in het buitengebied ten noorden van de dorpskern van Schijndel. De ligging is aan de Zuidwillemsvaart. Het betreft een zichtlocatie aan de N279. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door de bedrijven Lokhoff tijdelijke rijbaanverlichting & stroomaggregaten en Houtindustrie Schijndel. Voor het overige zijn in de directe nabijheid met name agrarische bedrijven gevestigd.

Bereikbaarheid
Door de centrale ligging in Noordoost Brabant is Schijndel binnen een half uur rijden te bereiken vanuit steden als Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Nijmegen. Het bedrijventerrein is zowel vanaf de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven – Nijmegen), de A2 (Amsterdam-Maastricht) als vanaf de N279 (Helmond-'s-Hertogenbosch) binnen enkele minuten te bereiken.

De ligging aan het kanaal en de N279 (Helmond- 's-Hertogenbosch) biedt mogelijkheden voor exposure. Daarnaast zijn de bedrijfsruimten goed te bereiken met groot transport.

Indeling en afwerking
De bedrijfsruimten beschikken over eigen aansluitingen voor gas, water, elektra en zijn voorzien van inpandige kantoor- en toiletruimten. Tevens zijn de ruimten voorzien van buitenterreinen welke afsluitbaar zijn middels stalen schuifpoort. Hierdoor kan gesproken worden van volledig zelfstandige bedrijfsunits.

Alle bedrijfsruimten zijn vrij overspannen en zijn voorzien van een vlakke betonvloer, een geïsoleerd dak, TL verlichtingsarmaturen, brandbestrijdingsmiddelen en een elektrische overheaddeur en een aparte loopdeur. Verwarming middels CV installaties en heaters.

De bedrijfsruimten gelegen aan nr. 5D en 5C zijn voorzien van inbraakalarminstallatie en krachtstroom. Bedrijfsunit 5C is voorzien van een bovenloopkraan met een hefvermogen van maximaal 1.000 kg. Bedrijfsunit 5D is voorzien van een douche.

Bestemming
De bedrijfsruimten zijn gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerreinen" van de gemeente Schijndel. Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 10 november 2015. De bestemming is "Bedrijventerrein-3".

Deze gronden zijn o.a. bestemd voor: bedrijven tot en met categorie 3.2, opslagbedrijven, onzelfstandige kantoren, ondergeschikte detailhandel en internetverkoop. Let op: voor de restricties verwijzen wij u naar de bestemmingsplanregels welke zijn opgenomen in de bijlagen.

Parkeren
De bedrijfsruimten beschikken over buitenterrein c.q. parkeerplaatsen op eigen terrein.
Bedrijfsruimte nr. 5D: ca. 138 m².
Bedrijfsruimte nr. 5C: ca. 207 m².
Bedrijfsruimte nr. 14D: ca. 112 m².

Huurprijs
Bedrijfsruimte nr. 5D: € 1095,- / maand.
Bedrijfsruimte nr. 5C: € 1050,- / maand.
Bedrijfsruimte nr. 14D: Nader overeen te komen.

Aanvaarding
Bedrijfsruimte nr. 5D: Op korte termijn doch in overleg.
Bedrijfsruimte nr. 5C: In overleg, binnen een week is mogelijk.
Bedrijfsruimte nr. 14D: Per direct.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
1.006 m²

Foto's

Kaart Kanaaldijk-Zuid 5 cd SCHIJNDEL

naar Kanaaldijk-Zuid 5 cd SCHIJNDEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand