Vorige | Volgende

Kerkstraat 11 b ZEELAND

Huurprijs € 80 per m²/jaar

Omschrijving

De moderne instapklare commerciële ruimten zijn gelegen op een goed bereikbare locatie in de dorpskern van Zeeland. Aan de voorzijde zijn enkele openbare parkeerplaatsen gelegen. Het totaal omvat ca. 245 m² en is volledig gelegen op de begane grond. In de voorgevel zijn twee loopdeuren gecreëerd. Gezien de situering van de toiletten en de keuken, zou splitsing mogelijk zijn met gemeenschappelijk...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
245 m²
Opp winkelruimte
245 m²

Omschrijving

De moderne instapklare commerciële ruimten zijn gelegen op een goed bereikbare locatie in de dorpskern van Zeeland. Aan de voorzijde zijn enkele openbare parkeerplaatsen gelegen.

Het totaal omvat ca. 245 m² en is volledig gelegen op de begane grond. In de voorgevel zijn twee loopdeuren gecreëerd. Gezien de situering van de toiletten en de keuken, zou splitsing mogelijk zijn met gemeenschappelijk gebruik van de voorzieningen.

Van toepassing is het bestemmingsplan "Kom Zeeland en 't Oventje – 2014'' van de gemeente Landerd. Dit bestemmingsplan is vastgesteld op 11 december 2014. De commerciële ruimten zijn bestemd t.b.v. centrumdoeleinden, zijnde o.a. publieksgerichte en administratieve dienstverlenging, maatschappelijk en bedrijven in de cat. 1&2. Middels een functieaanduiding is tevens detailhandel toegestaan.

Omgeving
De commerciële ruimten zijn gesitueerd in het centrum van het Brabantse dorp Zeeland. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een gemêleerde bebouwing bestaande uit detailhandelsbedrijven in combinatie met woonbebouwing . Nabij gelegen is een vestiging van formules zoals Aldi Supermarkten en DA Drogisterijen, aangevuld met lokale ondernemers zoals Zonnenberg Schoen & Sportmode, EP Electronic Partner Toon Bergmans, Opticien / Juwelier Frank Verbeek en IJssalon De Groot.

Bereikbaarheid
De commerciële ruimten zijn gelegen op een goed bereikbare locatie aan de doorgaande weg,
welke de dorpskern van Zeeland ontsluiten en verbinden met de randweg rondom Uden en de provinciale weg N277 (Middenpeelweg). Direct tegenover de locatie is gelegen een halte van het regionale busvervoer waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed te noemen is.

Huidige indeling / afwerking
Begane grond: Entree c.q. wachtruimte met baliefunctie, ruime kantoortuin met meerdere werkplekken, drie spreek- / directiekamers, installatieruimte / archiefruimte, toiletten en kantineruimte met keuken.

De commerciële ruimten worden instapklaar aangeboden inclusief tapijt, systeemplafonds met TL verlichting en lichtkoepels, jaloezieën, airconditioning, alarminstallatie, WTW systeem en CV installatie met radiatoren. De keuken is voorzien van een vaatwasser en een magnetron.

Parkeren
Aan de Kerkstraat zijn diverse openbare parkeerplaatsen gelegen. Direct voor de commerciële ruimten zijn twee parkeerplaatsen gemarkeerd.

Huurprijs
€ 80,- per m² per jaar exclusief BTW.

Aanvaarding
November 2017.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
245 m²
Opp winkelruimte
245 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zeeland
Sectie
H
Perceel
3694
Oppervlakte
925 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Kerkstraat 11 b ZEELAND

naar Kerkstraat 11 b ZEELAND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand