Vorige | Volgende
Verkocht

Kloosterstraat 0 ong SCHIJNDEL

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verkocht

Omschrijving

Nieuw te bouwen commerciële ruimten op de hoek Kloosterstraat / Baroniestraat in het centrum van Schijndel. De commerciële ruimten maken onderdeel uit van het complex "De Baronie" met commerciële ruimte op de begane grond en koopappartementen op de verdiepingen. De commerciële ruimte is zowel in zijn geheel als in delen te huur / te koop, waardoor ruimten van 200 – 711 m² mogelijk zijn....

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp kantoorruimte
711 m²

Omschrijving

Nieuw te bouwen commerciële ruimten op de hoek Kloosterstraat / Baroniestraat in het centrum van Schijndel. De commerciële ruimten maken onderdeel uit van het complex "De Baronie" met commerciële ruimte op de begane grond en koopappartementen op de verdiepingen.

De commerciële ruimte is zowel in zijn geheel als in delen te huur / te koop, waardoor ruimten van 200 – 711 m² mogelijk zijn.

Oppervlakten:
Unit 1: ca. 200 m² kantoor- / praktijkruimte (casco).
Unit 2: ca. 296 m² kantoor- / praktijkruimte (casco).
Unit 3: ca. 215 m² kantoor- / praktijkruimte (casco).
Unit 4 (totaal): ca. 711 m² kantoor- / praktijkruimte (casco).

Omgeving
De ontwikkelingslocatie is gelegen nabij het kernwinkelgebied van Schijndel. De directe omgeving wordt gekenmerkt door gemêleerde bebouwing bestaande uit zowel winkel- als kantoor- als horecaruimten en tevens woonbebouwing. In het gezellige centrum is een ruim aanbod aan detailhandels- en horecabedrijven gevestigd die een regionale functie vervullen.

In de omgeving zijn o.a. gevestigd: Supermarkt Plus, HEMA, Intertoys, Shoeby, Kruidvat en ING Bank. Het centrum wordt gecompleteerd door diverse lokale ondernemers, waardoor een gezonde diversiteit is ontstaan.

Bereikbaarheid / Parkeren
De Kloosterstraat betreft één van de hoofdontsluitingswegen van de dorpskern Schijndel. Hierdoor is het centrum goed bereikbaar vanuit zowel omliggende gemeenten als vanaf de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen).

Parkeren kan op één van de openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving. Indien gewenst dan zijn er parkeerplaatsen in de parkeerkelder te huur/ te koop (€ 12.500,-).

Tevens beschikt het centrum over enkele haltes voor het regionale busvervoer.

Opleveringsniveau
De commerciële ruimte worden opgeleverd in casco staat, te weten: ruwe betonvloer, bouwplafond, bouwmuren, bestaande energie, water, gas tot in de meterkast en riolering. Verdere afwerking door de verhuurder is bespreekbaar.

Bestemmingsplan
De commerciële ruimten zijn op basis van het vigerende bestemmingsplan Kloosterstraat 2-8 bestemd ten behoeve van gemengde doeleinden. Dit betreft een bestemming waarin zowel dienstverlening, kantoren als maatschappelijke voorzieningen zijn toegestaan.

Huurprijs
Unit 1: € 20.000,- / jaar excl. BTW.
Unit 2: € 32.560,- / jaar excl. BTW.
Unit 3: € 15.050,- / jaar excl. BTW.
Unit 4 (totaal): op aanvraag

Vraagprijs
op aanvraag.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
nee

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
711 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Schijndel
Sectie
G
Perceel
416
Oppervlakte
245 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Kloosterstraat 0 ong SCHIJNDEL

naar Kloosterstraat 0 ong SCHIJNDEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand