Vorige | Volgende
Verkocht

Kromstraat 130 c OSS

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Omschrijving

Zelfstandige kantoor- / praktijkruimte met bijbehorend buiten- / parkeerterrein. De ruimte maakt onderdeel uit van een verzamelcomplex met daarin negen units. Oppervlakten: Unit 130c: Ca. 52 m². Omgeving De Kromstraat is gelegen ten westen van het centrum van Oss. De directe omgeving kenmerkt zich als levendige combinatie tussen woonbebouwing, horeca- en detailhandelsbedrijven. In het verlengde van...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp kantoorruimte
52 m²

Omschrijving

Zelfstandige kantoor- / praktijkruimte met bijbehorend buiten- / parkeerterrein. De ruimte maakt onderdeel uit van een verzamelcomplex met daarin negen units.

Oppervlakten:
Unit 130c: Ca. 52 m².

Omgeving
De Kromstraat is gelegen ten westen van het centrum van Oss. De directe omgeving kenmerkt zich als levendige combinatie tussen woonbebouwing, horeca- en detailhandelsbedrijven. In het verlengde van de Kromstraat ligt de Raadhuislaan, waar diverse grootschalige kantoren zijn gerealiseerd, waaronder het gemeentehuis. Binnen het bedrijfsverzamelgebouw zijn gevestigd: een kapperszaak, een logopediepraktijk, een hondentrimsalon en een automatiseringsbedrijf.

Bereikbaarheid / Parkeren
De Kromstraat staat in verbinding met de Doctor Saal van Zwanenbergsingel (ontsluiting Oss) en de Raadhuislaan (ontsluiting centrum), waardoor het verzamelcomplex bijzonder goed bereikbaar is zowel vanuit de randgemeenten als ook vanaf de snelweg A59 ('s-Hertogenbosch-Oss).

De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens goed. Op loopafstand bevind zicht een halte van het regionale busvervoer en ook een treinstation van de NS (Oss West).

Het buitenterrein is ingericht als parkeerterrein ten behoeve van de gebruikers van de kantoor- / praktijkruimten als ook enkele omwonenden.

Afwerking / Indeling
De kantoor- / praktijkruimte is voorzien van vloerafwerking (textiel), systeemplafonds met TL verlichting en/of spots, kabelgoten met voeding- en databekabeling, keukenblok, toiletruimte en een meterkast met eigen energiemeters en telefonie. De ruimte verkeert in een keurige staat van onderhoud.

Bestemmingsplan
Het vastgoed is gelegen in het bestemmingsplan "Noord-West-Oost 2013" van de gemeente Oss. Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 14 februari 2013. De bestemming is "Gemengd-2" waaronder kantoren, dienstverlenende en/of maatschappelijke doeleinden.

Vraagprijs
Unit 130c: € 50.000,- kosten koper exclusief BTW.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
52 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oss
Sectie
E
Perceel
6950
Oppervlakte
61 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Kromstraat 130 c OSS

naar Kromstraat 130 c OSS
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand