Vorige | Volgende

Loopkantstraat 18 a UDEN

Huurprijs € 18.850 per jaar

Omschrijving

Representatieve showroomruimten gelegen op goed bereikbare locatie nabij de woonboulevard met parkeergelegenheid direct aan de deur. De showroomruimten maken onderdeel uit van een complex dat tevens bedrijfs- en kantoorruimten omvat. Het voor verhuur beschikbare deel staat omschreven in onderhavige documentatie. Oppervlakten: Begane grond: ca. 125 m². Verdieping: ca. 137 m². Omgeving De...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Showroom
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
262 m²
Opp winkelruimte
262 m²

Omschrijving

Representatieve showroomruimten gelegen op goed bereikbare locatie nabij de woonboulevard met parkeergelegenheid direct aan de deur. De showroomruimten maken onderdeel uit van een complex dat tevens bedrijfs- en kantoorruimten omvat. Het voor verhuur beschikbare deel staat omschreven in onderhavige documentatie.

Oppervlakten:
Begane grond: ca. 125 m².
Verdieping: ca. 137 m².

Omgeving
De Loopkantstraat kan gezien worden als een verlengde van de woonboulevard waar diverse perifere en grootschalige detailhandelsbedrijven zijn gevestigd. Het straatbeeld wordt gekenmerkt door showroomruimten met evt. kantoor- en bedrijfsruimten. Voor het overige bestaat de directe omgeving uit een diversiteit aan industriële bedrijven.

Bereikbaarheid
De Loopkantstraat betreft één van de hoofdverbindingen tussen het bedrijventerrein en het centrum van Uden. Nabijgelegen Industrielaan, maakt onderdeel uit van de hoofdontsluiting en de randweg. Via de nabijgelegen Provincialeweg N264 zijn binnen enkele minuten de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) te bereiken. Uden kent een zeer centrale ligging in noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven - Den Bosch - Nijmegen. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed. Nabij het complex bevindt een halte van het regionale busvervoer.

Bestemmingsplan
De showroomruimten zijn gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Loopkant-Liessent" van de gemeente Uden. Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 16 mei 2013.

De bestemming is "Bedrijventerrein" met als functieaanduiding "bedrijf tot en met categorie 3.1" en als gebiedsaanduiding "productie gebonden detailhandel".

Huurprijs
€ 18.850,- per jaar exclusief BTW.
Exclusief servicekosten t.b.v. onderhoud CV.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Showroom
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
262 m²
Opp winkelruimte
262 m²

Foto's

Kaart Loopkantstraat 18 a UDEN

naar Loopkantstraat 18 a UDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand