Vorige | Volgende

Loosbroekseweg 37 NISTELRODE

Huurprijs € 30 per m²/jaar

Omschrijving

Object: Bedrijfsruimte met inpandig kantoorruimte en ruim buitenterrein. Kadastraal bekend als gemeente Nistelrode, sectie I, nummer 364 (gedeeltelijk). Oppervlakte: ca. 400 m² bedrijfsruimte. Omgeving: De bedrijfsruimte is gesitueerd in het buitengebied tussen Nistelrode en Loosbroek. De directe omgeving wordt gekenmerkt door met name agrarische bedrijven, al dan niet gecombineerd met landelijke...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
400 m²

Omschrijving

Object:
Bedrijfsruimte met inpandig kantoorruimte en ruim buitenterrein. Kadastraal bekend als gemeente Nistelrode, sectie I, nummer 364 (gedeeltelijk).

Oppervlakte:
ca. 400 m² bedrijfsruimte.

Omgeving:
De bedrijfsruimte is gesitueerd in het buitengebied tussen Nistelrode en Loosbroek. De directe omgeving wordt gekenmerkt door met name agrarische bedrijven, al dan niet gecombineerd met landelijke woonhuizen.

Bereikbaarheid:
De Loosbroekseweg betreft de doorgaande weg tussen de dorpskernen Nistelrode en Loosbroek. In Nistelrode zijn de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) gelegen vanwaar steden als Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen goed bereikbaar zijn. Nistelrode kent een zeer centrale ligging in Noordoost-Brabant.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte is voorzien van een vlakke betonvloer, TL-verlichting, heaters, meerdere overheaddeuren en een laadkuil.

Parkeren:
Gezien de omvang van het buitenterrein zijn er ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. In de nabijheid zijn geen openbare parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemmingsplan:
De bedrijfsruimten zijn gelegen in het bestemmingsplan "Buitengebied Bernheze" van de gemeente Bernheze. Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad onherroepelijk verklaart op 8 oktober 2014. De bestemming is "agrarisch met waarden" met als functieaanduiding: specifieke vorm van bedrijf - transportbedrijf en eieroverslag.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
400 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nistelrode
Sectie
i
Perceel
364
Oppervlakte
800 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Loosbroekseweg 37 NISTELRODE

naar Loosbroekseweg 37 NISTELRODE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand