Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Monseigneur Borretstraat 0 ong REEK

Koopsom € 207.605 v.o.n.

Omschrijving

Bouwkavel aangeboden in het nieuwe plan Reek Zuid. Reek-Zuid omvat een plangebied van ca. vier hectare groot en is gelegen aan de Rijksweg N324 (Oss-Grave), bij de entree van de dorpskern. Naast de woonkavels, zijn ook kavels voor bedrijvigheid en een combinatie van wonen en werken. In dit plan worden 2 kavels aangeboden voor wonen. Te weten aan de Mgr Borretstraat en aan de Rijksweg. Mgr...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Bouwkavel aangeboden in het nieuwe plan Reek Zuid.

Reek-Zuid omvat een plangebied van ca. vier hectare groot en is gelegen aan de Rijksweg N324 (Oss-Grave), bij de entree van de dorpskern. Naast de woonkavels, zijn ook kavels voor bedrijvigheid en een combinatie van wonen en werken.

In dit plan worden 2 kavels aangeboden voor wonen. Te weten aan de Mgr Borretstraat en aan de Rijksweg.

Mgr Borretstraat
714 m²
€ 207.605,- vrij op naam
Deze kavel is bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning. Bij de afbeeldingen treft u een afbeelding van de afmetingen van de kavel.
De kavel is gelegen aan de ingang van het plangebied. Een mooie kenmerkende locatie. De bouwregels zijn opgenomen in het bestemmingsplan. Dit kunnen wij u verstrekken.

Afmetingen van de woning welke gerealiseerd kan worden, heeft een maximale diepte van 13 meter, een minimale breedte van 6 meter. Door de goede breedte van de kavel is er volop mogelijkheid een bredere woning te realiseren. Uiteraard is een bijgebouw ook toegestaan.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
714 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Oppervlakte
714 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's