Vorige | Volgende
Verkocht

Neutronenlaan 66 UDEN

Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Instapklare bedrijfsunits bestaande uit bedrijfsruimten op de begane grond, gemeubileerde kantoorruimten op de verdieping en voldoende parkeergelegenheid op het gemeenschappelijke buitenterrein. De units zijn gelegen op een hoeklocatie binnen het bedrijfscomplex. De bedrijfsunits zijn kadastraal bekend als gemeente Uden, sectie C, nummers 4913 en 4914. Perceelgrootte: ca. 159 m². Met aandeel in het...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp kantoorruimte
150 m²
Opp bedrijfshal
150 m²

Omschrijving

Instapklare bedrijfsunits bestaande uit bedrijfsruimten op de begane grond, gemeubileerde kantoorruimten op de verdieping en voldoende parkeergelegenheid op het gemeenschappelijke buitenterrein. De units zijn gelegen op een hoeklocatie binnen het bedrijfscomplex.

De bedrijfsunits zijn kadastraal bekend als gemeente Uden, sectie C, nummers 4913 en 4914. Perceelgrootte: ca. 159 m². Met aandeel in het mandelig perceel Uden, C, 4945.

Omgeving
Aan de Neutronen- en Protonenlaan zijn een drietal verzamelcomplexen gerealiseerd, die nagenoeg compleet zijn ingevuld door bedrijven in het MKB. Voor het overige bestaat de directe omgeving uit industriële bedrijven. Nabijgelegen is o.a. de woonboulevard waar een concentratie van perifere en grootschalige detailhandelsbedrijven zijn gevestigd.

Indeling / Afwerking
Ondanks dat de oorspronkelijke bouw voorziet in een tweetal zelfstandige bedrijfsunits, is de huidige indeling en afwerking gericht op één gebruiker voor het totaal. Splitsing in twee units is echter bespreekbaar.

De begane grond is toegankelijk middels een tweetal entrees met elk een eigen trapopgang naar de verdieping. De bedrijfsruimte is voorzien van twee mechanische overheaddeuren (doorrijhoogte: 2.60 meter), TL verlichting, radiatoren, (personeels-) toilet met wasbak en één volledig ingerichte meterkast met aansluitingen voor gas, water, elektra (40 ampère) en KPN.

Inclusief inbraakalarminstallatie en brandbestrijdingsapparatuur zoals brandblussers en brandslanghaspels. 
De verdieping omvat twee kantoorkamers, één directiekamer, één wachtruimte, één spreekkamer, één kantineruimte en één (gasten-) toilet. De huidige indeling voorziet in vier ruime werkplekken en een directiekantoor. De kantoorruimten zijn voorzien van tapijt, systeemplafonds met TL verlichting en aansluitingen voor databekabeling en voeding. De kantine is voorzien van een keuken met vaatwasser, koelkast en close-in boiler ten behoeve van warmwater. De spreekkamer en kantine zijn ingericht ten behoeve van ca. zes personen.

De bedrijfsunits zijn goed onderhouden en recent voorzien van nieuw schilderwerk.

Oppervlakteverdeling
Begane grond: ca. 150 m² bedrijfsruimte.
Verdieping: ca. 150 m² kantoorruimte.

Bestemmingsplan
De bedrijfsunits zijn gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Loopkant-Liessent" van de gemeente Uden. Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 16 mei 2013.

De bestemming is "Bedrijventerrein" met als functieaanduidingen "specifieke vorm van bedrijf – bedrijfsverzamelgebouw" en "bedrijf tot en met categorie 3.2".

Vraagprijs
€ 235.000,- kosten koper.

Huurprijs
Huurprijs bij een meerjarige overeenkomst: € 1.650,- per maand. Exclusief BTW.
Huurprijs bij een éénjarige overeenkomst: € 1.850,- per maand. Exclusief BTW.

Bovengenoemde huurprijzen zijn exclusief servicekosten i.v.m. onderhoud CV.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
150 m²
Opp bedrijfshal
150 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
C
Perceel
4913
Oppervlakte
71 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Uden
Sectie
C
Perceel
4914
Oppervlakte
84 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Neutronenlaan 66 UDEN

naar Neutronenlaan 66 UDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand