Vorige | Volgende
Verhuurd

Nistelrodeseweg 7 a UDEN

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Object Bedrijfsruimte met ruim buitenterrein gelegen op goed bereikbare locatie nabij de afslag van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen). Oppervlakten: Ca. 338 m² showroomruimte Ca. 298 m² werkplaats. Ca. 184 m² magazijnruimte. In de werkplaats en de showroomruimte is totaal ca. 97 m² kantoorruimte ingebouwd. Plaatselijk bekend als Nistelrodeseweg 7a te Uden. Kadastraal bekend als gemeente Uden,...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Showroom
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
97 m²
Opp bedrijfshal
820 m²

Omschrijving

Object
Bedrijfsruimte met ruim buitenterrein gelegen op goed bereikbare locatie nabij de afslag van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen).

Oppervlakten:
Ca. 338 m² showroomruimte
Ca. 298 m² werkplaats.
Ca. 184 m² magazijnruimte.

In de werkplaats en de showroomruimte is totaal ca. 97 m² kantoorruimte ingebouwd.

Plaatselijk bekend als Nistelrodeseweg 7a te Uden. Kadastraal bekend als gemeente Uden, sectie Q, nummer 388. Perceelgrootte: ca. 2.845 m².

De bedrijfsruimte is gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied 2016 van de gemeente Uden. Dit bestemmingsplan is vastgesteld op 15 februari 2007. Hierin is de locatie bestemd ten behoeve van niet-agrarische bedrijven / functies met als specificatie autogarage.

Omgeving
De bedrijfsruimte is gesitueerd ten noorden van het centrum van Uden. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een gemêleerde bebouwing t.b.v. zowel bedrijvigheid, leisure, zorg als wonen. Wij benoemen: Expert Ben van Dijk, Golfpark De Leemskuilen, Ziekenhuis Bernhoven en het Van der Valk Hotel. In de nabije toekomst zal de ontwikkeling van het Foodpark plaatsvinden, waar McDonalds, Subway en KFC zich zullen vestigen.

Bereikbaarheid
De bedrijfsruimte is bijzonder goed bereikbaar door de ligging nabij de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven - Nijmegen). Mede hierdoor zijn steden als Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen binnen 30 autominuten te bereiken. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed. Nabij het complex bevindt een halte van het regionale busvervoer.

Huurprijs
€ 3.300,- per maand.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Showroom
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
97 m²
Opp bedrijfshal
820 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
Q
Perceel
388
Oppervlakte
2845 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Nistelrodeseweg 7 a UDEN

naar Nistelrodeseweg 7 a UDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand