Vorige | Volgende

Pater van den Elsenlaan 25 VEGHEL

Huurprijs € 85 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Kantorenpark "Elsenborgh", een authentiek chic in natuursteen uitgevoerd kantoorpand van ruim 3.000 m² is heringedeeld tot een ruim opgezet, modern kantorenpark met uitstekende parkeervoorzieningen. Rond het indrukwekkende hoofdgebouw (kwadrant met binnentuin) staan drie, door hun hypermoderne architectuur in het oog springende kleinere gebouwen.

De kantoren worden bovengemiddeld compleet opgeleverd en zijn, gezien hun sterk uiteenlopende formaten, zowel geschikt voor de startende ondernemer als voor het gevestigde bedrijf, dat een nieuwe thuisbasis zoekt. Elke kantoorunit beschikt over een zelfstandige entree zelfstandige voorzieningen.

Het hart van het kantorenpark wordt gevormd door een stijlvolle binnentuin, die door zijn beschutte ligging prima mogelijkheden biedt even te ontspannen.

Binnen dit plan worden ook 3 bouwkavels aangeboden ten behoeve van de bouw van kantoorgebouwen. De bouwkavels zijn 1.860 m², 1.335 m² en 1.428 m² groot.

Ligging
De kantoren zijn gesitueerd in de gemeente Veghel aan de Pater v.d. Elsenlaan gelegen op industrieterrein "De Amert" nabij de N.C.B.-laan die een rechtstreekse verbinding naar het centrum vormt. Rond het indrukwekkende hoofdgebouw (kwadrant met binnentuin) staan drie, door hun hypermoderne architectuur in het oog springende kleinere gebouwen, die het geheel tot een dominante eyecatcher maken voor het hele gebied. De vier gebouwen bieden zeer representatieve, flexibele en instapklare kantoren aan zakelijke en/of maatschappelijke dienstverleners. Parkeerruimte, moderne kantoorruimten en een uitstekend bereikbare locatie zijn de sleutel tot succesvol ondernemen!

Algemeen
De kantoren hebben allen een eigen entree met aluminium entree pui waarin opgenomen: een dichte dubbele deur. Boven de entree pui is een luifel aangebracht waarin verlichting middels 2 inbouwarmaturen. Achter de toegangs puien bevindt zich een betegelde entreehal welke wordt afgescheiden met een houten pui, waarin een dubbele houten deur, die toegang geeft tot de verkeersruimten.

De inpandige separatiewanden van de kantoren, functioneel ingerichte pantry met koelkast en toiletten zijn uitgevoerd als systeemwanden respectievelijk gemetselde muren. De wanden en plafonds zijn modern afgewerkt. Alle kantoren hebben ramen of glas puien voorzien van isolerende beglazing met uitzicht naar buiten. De buitenwanden zijn opgetrokken in metselwerk resp. natuursteen. Deels wordt voor de buitengevels zonwering aangebracht bestaande uit gemoffelde aluminium lamellen.

Vloeroppervlakte
Huur: vanaf ca. 90 m² tot ca. 600 m²

Indeling
Elke kantoorunit is voorzien van een eigen ingang, verscheidene kantoren en eigen toiletvoorzieningen, ook airconditioning en alarminstallatie ontbreken niet.

Afwerking
De units zijn voorzien van een toiletruimte. De wanden zijn v.v. spac-spuitwerk en de plafonds in alle ruimten bestaan uit systeemplafonds met verlichtingsarmaturen. De vloeren zijn glad afgewerkte beton waarin kabelgoten t.b.v. computer- elektra en overige bekabeling en vloercontactdozen aanwezig zijn. De vloeren van de algemene ruimten zijn voorzien van mooie tegelvloer. Elke ruimte is voorzien van airconditioning.

Bestemmingsplan
Kantoren/Bedrijvigheid

Parkeren
Alle kantoren hebben eigen parkeergelegenheid voor de deur. Nabij de kantoren is een stallingsruimte voor fietsen gerealiseerd.

HUUR
Vanaf € 85,- per m² per jaar excl. BTW
Bij verdere interesse kunnen de prijzen van de specifieke units zijn bij de makelaar worden opgevraagd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per maand

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
600 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Veghel
Sectie
H
Perceel
1755
Oppervlakte
21725 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Pater van den Elsenlaan 25 VEGHEL

naar Pater van den Elsenlaan 25 VEGHEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI