Vorige | Volgende

Peeldijk 44 - 46 HANDEL

Vraagprijs € 850.000 k.k.

Omschrijving

Ontwikkellocatie voor een vakantiepark met 25 recreatiewoningen, paardensportcentrum met vrijstaande woning en appartementen. Ook geschikt als (woon-)zorglocatie! HUIDIGE SITUATIE Het bedrijf heeft een milieuvergunning voor de huisvesten van 50 volwassen paarden (3 jaar en ouder) en 70 paarden jonger dan 3 jaren. BEDRIJFSWONING De woning is gebouwd omstreeks 1976 en heeft een inhoud van circa 526...

Kenmerken

Soort object
Leisure
Type
Manege
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Ontwikkellocatie voor een vakantiepark met 25 recreatiewoningen, paardensportcentrum met vrijstaande woning en appartementen. Ook geschikt als (woon-)zorglocatie!

HUIDIGE SITUATIE
Het bedrijf heeft een milieuvergunning voor de huisvesten van 50 volwassen paarden (3 jaar en ouder) en 70 paarden jonger dan 3 jaren.

BEDRIJFSWONING
De woning is gebouwd omstreeks 1976 en heeft een inhoud van circa 526 m3. De woning is traditioneel gebouwd met funderingen op staal, gevels in schoonmetselwerk en uitgevoerd in spouw met isolatie. Het zadeldak is beschoten met isolatieplaten en hout en gedekt met betonnen dakpannen. De begane grond vloer is uit beton en deels voorzien van vloerverwarming. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in hout. De hardhouten kozijnen, ramen en deuren zijn voorzien van dubbele beglazing.

MULTIFUNCTIONEEL COMPLEX
De omstreeks 1980 gebouwde paardenstal heeft een oppervlakte van circa 1.566 m². Het geheel is gebouwd met steense muren (uitgevoerd in spouw en is ten delen geïsoleerd). De stalen spanten hebben een vrije overspanning. Het zadeldak is gedekte met abc-golfplaten en deels lichtdoorlatende lichtstraten. De nok van de stal is voorzien van een lichtkoepel. Tot slot heeft het dak een overstek, waaronder een terras is gesitueerd.

Dit multifunctioneel complex is in- en opgedeeld als volgt:
- Drie appartementen (2 op de begane grond en 1 op de eerste verdieping);
- Groeps-appartement met drie slaapkamers (op de eerste verdieping);
- Open zolderruimte op de eerste verdieping;
- Laboratorium;
- Paardenstallen
- Kantine c.q. ontvangstruimte;
- Paardenstallen;
- Buitenstallen (6 stuks van 4 x 4 m) met overdekt looppad;
- Twee paardenwasplaatsen; en de
- Trainingsbak van 18 x 21 m met voorpad van 3 m breed.

PAARDENSTAL
Deze stal is omstreeks 1980 verbouwd en heeft een oppervlakte van circa 240 m². Het zadeldak met abc-golfplaten wordt gedragen door houten spanten en gordingen. Het geheel is gebouwd op een betonnen fundering en voorzien van een stenen borstwering en kopgevels.

OPEN LOOPSTAL
De omstreeks 1988 gebouwde stal heeft een oppervlakte van circa 500 m². Het gebouw is opgetrokken in spouwmuren (niet geïsoleerd). Het zadeldak is gedekt met abc-golfplaten en voorzien van lichtdoorlatende platen. Het dak heeft aan de kopgevel een overstek.

BUITENRIJBAK
Het betreft een in 1996 aangelegde buitenrijkbak met Agterbergbodem. Het betreffen 2 bakken van 21 m¹ bij 42 m¹, waardoor beide bakken tezamen een oppervlakte van 1.764 m² hebben. Het geheel is voorzien van verlichting, drainage en een beregeningsinstallatie.

STAP- & DRAFMOLEN
De 6-paards stapmolen is heeft een doorsnede van 20 meter en is gebouwd anno 1994. De molen is uitgevoerd in gegalvaniseerde hekwerken met een betonnen loop.

PADDOCKS
Voorzien van hardhouten hekwerken, Azobe palen en planken. Het betreffen vier paddocks van 20 m¹ bij 20 m¹ = 400 m² oftewel totaal 1.600 m².

VAKANTIEPARK
Het totale aangeboden complex is door gemeente bestemd met recreatie functie, waarbij de oprichting van een vakantiepark met 25 recreatiewoningen mogelijk is gemaakt. De bouwvergunning(en) voor de oprichting van deze woningen zijn reeds onherroepelijk afgegeven, waardoor de bouw per direct zou kunnen starten. Ook de (technische) bouwtekeningen, verbeeldingen van de gebouwen en schetsen van de terreinindeling zijn beschikbaar.

MOGELIJKHEID TOT MINDER
Het object wordt in beginsel in zijn totaliteit aangeboden. Gezien de indeling van het terrein is het echter denkbaar dat woning, multifunctioneel complex en paardenstal op een perceel van ruim 1 hectare groot, separaat verkocht worden van het de rest van het complex. In de bijlage is een kaart bijgevoegd met de mogelijke opsplitsing.

Vraag onze uitgebreide brochure aan !

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Leisure
Type
Manege
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Kadastrale gegevens

Gemeente
Gemert
Sectie
P
Perceel
128
Oppervlakte
29120 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's