Vorige | Volgende
Verkocht

Peelstraat 22 - 24 BOEKEL

Dit agrarisch object is onlangs verkocht
Uw makelaar voor dit object is:

Omschrijving

Het object bestaat uit twee woonhuizen met eigen tuin & erf, een bed- & breakfast-accommodatie, een rijhal met horeca en winkel, paardenstallen en een werktuigenloods. Dit alles is gelegen op een perceel van circa 3,7 hectare in het bosrijke buitengebied van Boekel (NB). Tevens behoort er 3.500 m2 bosgrond tot het object. Peelstraat 22: woonhuis uit 2007 met een inhoud van 750 m3 en een kelder van...

Kenmerken

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Boekel
Type
Paardenbedrijf
Hoofdbestemming
Paardenhouderij
Nevenbestemming
Horeca/recreatie
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom
Status
Verkocht

Omschrijving

Het object bestaat uit twee woonhuizen met eigen tuin & erf, een bed- & breakfast-accommodatie, een rijhal met horeca en winkel, paardenstallen en een werktuigenloods. Dit alles is gelegen op een perceel van circa 3,7 hectare in het bosrijke buitengebied van Boekel (NB). Tevens behoort er 3.500 m2 bosgrond tot het object.

Peelstraat 22: woonhuis uit 2007 met een inhoud van 750 m3 en een kelder van nog eens 420 m3. Het huis is gelegen op een perceel met 6.500 m2 tuin en erf. De bovenbouw is geheel in hout uitgevoerd met logs (gestapelde balken) van 200 mm dikte. Zadeldak in verschillende goothoogtes bedekt met pannen en voorzien van 4 dakkapellen. Gehele begane grondvloer is voorzien van Leisteen-vloeren met vloerverwarming.

Peelstraat 24: woonhuis uit 1980 (aan- en verbouw in 2014) met een inhoud van circa 750 m3. Het huis is gelegen op perceel met circa 2.000 m2 tuin en erf. Op de begane grond zijn de keuken, woonkamer, berging, hal en kantoor gesitueerd en op de verdieping bevinden zicht aan de overloop drie slaapkamers en een badkamer.

Rijhal: De rijhal is volledig overspannen en heeft een oppervlakte van circa 2.162 m2, maar is aan alle zijde af te sluiten met windbreekgaas. De onderlaag van de bodem is gelijkwaardig aan een Agterberg-bodem, waardoor eventueel uitsluitend nog een Agterberg bovenlaag hoeft te worden aangebracht.

Brasserie: De brasserie van in totaal 271 m2 heeft een professionele keuken die voorzien is van alle gangbare installaties en voorzieningen. Aan de voorzijde van dit pand is het terras gesitueerd, welke gedeeltelijk onder de overstek van het pand is gelegen. Onder hetzelfde dak als de brasserie en de rijhal zijn 5 paardenboxen (143 m2) aanwezig.

Vrijstaande paardenstal: midden door de stal loopt een centrale gang met aan weerszijden paardenboxen; in totaal 21 stuks. Tevens is de stal voorzien van 5 zadel en/of wasplaatsen. De totale stal heeft een oppervlakte van 464 m2.

Overige zaken:
• Het bedrijf heeft een milieuvergunning voor het permanent huisvesten van 10 volwassen paarden en 14 paarden tot 3 jaar.
• De brasserie heeft een horeca-bestemming als nevenactiviteit, inclusief alle bijbehorende vergunning.
• Overname in (deels) verhuurde staat behoort tot de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Paardenbedrijf
Nevenbestemming
Horeca/recreatie
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
3 ha 67 a 20 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Boekel
Sectie
O
Perceel
308
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Boekel
Sectie
O
Perceel
402
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Boekel
Sectie
O
Perceel
403
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Peelstraat 22 - 24 BOEKEL

naar Peelstraat 22 - 24 BOEKEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand