Vorige | Volgende

Peelstraat 3 a VORSTENBOSCH

Vraagprijs € 150.000 k.k.

Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Bart Pittens
Tel: 06-53415005
Email: bartpittens@bernheze.nl

Omschrijving

De bouwkavels hebben allebei een oppervlakte van 500 m². Afhankelijk van de wensen van de nieuwe bewoner(s) is de kavelmaat enigszins te variëren. Deze bouwkavels zijn gesitueerd aan de Peelstraat, op korte afstand van het mooie dorpsplein van Vorstenbosch. Het bestemmingsplan biedt voor dit kavel de mogelijkheid om twee aan-een-gebouwde woningen OF twee vrijstaande woningen te bouwen (meer...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht

Omschrijving

De bouwkavels hebben allebei een oppervlakte van 500 m². Afhankelijk van de wensen van de nieuwe bewoner(s) is de kavelmaat enigszins te variëren.

Deze bouwkavels zijn gesitueerd aan de Peelstraat, op korte afstand van het mooie dorpsplein van Vorstenbosch. Het bestemmingsplan biedt voor dit kavel de mogelijkheid om twee aan-een-gebouwde woningen OF twee vrijstaande woningen te bouwen (meer informatie over de bestemming in de bijlage).


Bijzonderheden
Er is nog geen definitief bouwplan voor een woning. De kandidaten hebben dus een grote eigen inbreng bij de ontwikkeling van de woning.

Een bouwkundig adviesbureau heeft voor dit kavel een optioneel bouwplan gemaakt.
Met ruim 30 jaar ervaring weten ze woningen op maat te bouwen, waarbij persoonlijke wensen en omstandigheden leidend zijn voor het bouwontwerp. De gekozen bouwmaterialen zijn hoogwaardig, duurzaam en gecertificeerd. In een eerste, vrijblijvende afspraak wordt u uitgebreid geïnformeerd en op basis van uw keuzes en wensen wordt een all-in begroting voor uw nieuwe huis gepresenteerd.

In deze brochure presenteren ze een mogelijk bouwplan welke op dit kavel gerealiseerd zou kunnen worden.

Voor meer informatie over het bouwen van uw droomwoning en de daarmee gepaard gaande kosten kunt u vrijblijvend contact opnemen met de makelaar die u in contact brengt met het bouwkundig adviesbureau of een architect.

Belangrijk is dat u zich realiseert dat dit geen vaststaand gegeven is, maar dat de nieuwe eigenaar van dit kavel geheel naar eigen wensen mag bouwen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
500 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Vorstenbosch
Sectie
G
Perceel
707
Oppervlakte
500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht

Foto's

Kaart Peelstraat 3 a VORSTENBOSCH

naar Peelstraat 3 a VORSTENBOSCH
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand