Vorige | Volgende
Verhuurd

Piet van Thielplein 10 BEEK EN DONK

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Omschrijving

Object Commerciële ruimte gelegen in de dorpskern Beek en Donk. De commerciële ruimte is geschikt voor detailhandel en/of maatschappelijke dan wel zakelijke dienstverlening. In overleg met de eigenaar bestaat de mogelijkheid een gevelaanpassing door te voeren waardoor meer frontbreedte en dus lichtinval wordt gecreëerd. Omgeving Het Piet van Thielplein is het winkelhart van de dorpskern Beek en...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
357 m²

Omschrijving

Object
Commerciële ruimte gelegen in de dorpskern Beek en Donk. De commerciële ruimte is geschikt voor detailhandel en/of maatschappelijke dan wel zakelijke dienstverlening. In overleg met de eigenaar bestaat de mogelijkheid een gevelaanpassing door te voeren waardoor meer frontbreedte en dus lichtinval wordt gecreëerd.

Omgeving
Het Piet van Thielplein is het winkelhart van de dorpskern Beek en Donk en wordt tevens bezocht door inwoners van omliggende dorpen zoals Lieshout. Aan dit plein zijn diverse landelijke formules gevestigd, waaronder: Plus Supermarkt, Hema, Etos, Shoeby, Intertoys, Blokker en Kruidvat. Direct naast de commerciële ruimte is de formule Zeeman gevestigd.

Door de situering aan het Piet van Thielplein kan er gesproken worden van een goede attentiewaarde. Er zijn plannen voor verfraaiing van het Piet van Thielplein door de aanstaande sloop van het naastgelegen bouwwerk, welke voorheen in gebruik was als postkantoor. Hierdoor krijgt de commerciële ruimte een gunstiger aanzicht vanaf de Koppelstraat.

Bereikbaarheid
Beek en Donk is gelegen tussen de steden Veghel en Helmond. De provinciale weg N279 verbindt deze steden. De op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) zijn binnen ca. 15 autominuten te bereiken.

Oppervlakte
Commerciële ruimte: totaal ca. 357 m².
Deelhuur vanaf ca. 100 m² is bespreekbaar.

Bestemming
De commerciële ruimte gelegen in het bestemmingsplan "Kom Beek en Donk" van de gemeente Laarbeek. Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 12 december 2012. De bestemming is "Centrum" en beschik over de functieaanduiding detailhandel.

De voor "centrum" aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor maatschappelijke dienstverlening, zakelijke dienstverlening en onder bepaalde voorwaarden het uitoefenen van industriële en ambachtelijke bedrijven.

Huurprijs
Totaal: € 37.000,- per jaar.
Deelhuur: vanaf ca. € 12.000,- per jaar.

Aanvaarding

In overleg.
Ca. 205 m² commerciële ruimte is per direct beschikbaar.
Ca. 152 m² commerciële ruimte is per 31 december 2016 beschikbaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
357 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Beek en Donk
Sectie
L
Indexnummer
1
Perceel
1271
Oppervlakte
357 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Piet van Thielplein 10 BEEK EN DONK

naar Piet van Thielplein 10 BEEK EN DONK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand