Vorige | Volgende

Veghelsedijk 2 b- c UDEN

Huurprijs € 110 per m²/jaar

Omschrijving

Instapklare kantoorruimte met ruime parkeermogelijkheden op zichtlocatie aan de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen). Te huur vanaf circa 100 m² en tot 600 m² kantoorruimte. Omgeving De kantoorruimte maakt deel uit van een groter geheel en is vrij solitair gelegen aan de afslag Volkel / Gennep / Uden van de autosnelweg A50 (Eindhoven – Nijmegen). Naastgelegen is een kantoor van ABAB Accountants....

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
600 m²

Omschrijving

Instapklare kantoorruimte met ruime parkeermogelijkheden op zichtlocatie aan de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen). Te huur vanaf circa 100 m² en tot 600 m² kantoorruimte.

Omgeving
De kantoorruimte maakt deel uit van een groter geheel en is vrij solitair gelegen aan de afslag Volkel / Gennep / Uden van de autosnelweg A50 (Eindhoven – Nijmegen). Naastgelegen is een kantoor van ABAB Accountants. Aan de overzijde van de provinciale weg zijn gelegen Autobedrijf Van Lankvelt en Empella Fietsen.

Bereikbaarheid / Parkeren
De bereikbaarheid voor personenvervoer is perfect. Uden kent een zeer centrale ligging in noordoost-brabant binnen de driehoek Eindhoven – 's-Hertogenbosch – Nijmegen, waardoor deze steden binnen een half uur rijden zijn te bereiken. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Indeling object
Begane grond:
Entree met tochtsluis, receptie, wachtruimte, garderobe, en toiletten. Vleugel met kantoortuin, diverse kantoor- en spreekkamers, toiletten, pantry, liftinstallatie en trapopgang naar de verdieping. Vleugel met ruime spreekkamer, kantoorkamers.
Verdieping 1e:
Trapopgang, kantoorkamers en archiefruimte, toiletten en pantry.

Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds met TL inbouwverlichting en airconditioning en kabelgoten ten behoeve van databekabeling en voeding. Verwarming middels CV installatie en radiatoren.

Voorzien van gescheiden toiletten en een pantry.

Bestemmingsplan
Het vastgoed is gelegen in het bestemmingsplan "woongebieden" van de gemeente Uden. Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 08 juli 2010.

De bestemming is "bedrijf" met als functieaanduiding specifieke vorm van bedrijf 0 schoonmaakbedrijf. Zie artikel 4 van het bestemmingsplan.

Huurprijs
€ 110,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte,

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
600 m²

Foto's

Kaart Veghelsedijk 2 b- c UDEN

naar Veghelsedijk 2 b- c UDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand