Vorige | Volgende
Verkocht

Voltastraat 4 - 6 TIEL

Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Functionele bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen op goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein in Tiel. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Ruime gebruiksmogelijkheden waaronder: bedrijven tot categorie 5.1 en perifere detailhandel. Oppervlakten: Bedrijfsruimte: Ca. 441 m² gelegen op de begane grond. Kantoorruimte: Ca. 147 m² gelegen op de begane grond. Ca. 147 m² gelegen op de...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
441 m²

Omschrijving

Functionele bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen op goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein in Tiel. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Ruime gebruiksmogelijkheden waaronder: bedrijven tot categorie 5.1 en perifere detailhandel.

Oppervlakten:
Bedrijfsruimte:
Ca. 441 m² gelegen op de begane grond.
Kantoorruimte:
Ca. 147 m² gelegen op de begane grond.
Ca. 147 m² gelegen op de verdieping.

Kadastraal bekend als gemeente Tiel, sectie L, nummers 1966 en 1967. Totale perceelgrootte: ca. 1.500 m².

Omgeving:
Het bedrijventerrein is gesitueerd ten noorden van het stadscentrum en de snelweg A15 (Rotterdam - Bemmel). De directe omgeving van de bedrijfsruimte wordt gekenmerkt door een concentratie van voornamelijk groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB. Aangevuld door diverse autobedrijven in verkoop en onderhoud.
Enkele bekende ondernemingen in de nabijheid zijn: Destil, Raab Karcher en Profile Tyrecenter. Aan de afslag van de snelweg is een hotel van Van der Valk gesitueerd.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is gelegen nabij de Industrieweg (N835) die Tiel verbindt met de randgemeenten en daarnaast het bedrijventerrein ontsluit en aansluit op de snelweg A15 (Rotterdam - Bemmel). De op- en afritten van deze snelweg zijn op steenworp afstand gelegen. Door de landelijk zeer centrale ligging van Tiel zijn steden als Nijmegen, Rotterdam, 's-Hertogenbosch en Utrecht goed bereikbaar.

Indeling object:
Begane grond: Kantoorruimte bestaande uit een entree en ontvangstruimte, directie- / spreekruimte, kantoor- met spreekruimte, keuken, toiletten en douches. Bedrijfsruimte met archiefruimte en inpandige kantoorruimte.
Verdieping: Ruime kantoorkamers, keuken / kantineruimte, toegang tot entresolvloer.

De kantoorruimten zijn voorzien van laminaat / vinyl / tegels, systeemplafonds met TL verlichting, airconditioning en CV installatie met radiatoren t.b.v. verwarming. De bedrijfsruimte is voorzien van een vlakke betonvloer, drietal overheaddeuren (hoogte: ca. 04 meter) en heaters ten behoeve van verwarming.

Buitenterrein / Parkeren:
Het complex beschikt over een eigen buitenterrein dat deels is ingericht ten behoeve van parkeren en deels is ingericht ten behoeve van stalling. Het buitenterrein is volledig verhard en voorzien van riolering.

Huurprijs:
Vanaf € 26.500,- per jaar exclusief BTW. Afhankelijk van huurcondities zoals huurtermijn.
Markthuurwaarde: € 34.000,- per jaar excl. BTW.

Aanvaarding:
Op korte termijn doch in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
441 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Tiel
Sectie
L
Perceel
1966
Oppervlakte
780 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Tiel
Sectie
L
Perceel
1967
Oppervlakte
720 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Voltastraat 4 - 6 TIEL

naar Voltastraat 4 - 6 TIEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand