Vorige | Volgende

Weijen 60 62 NISTELRODE

Vraagprijs op aanvraag

Vraagprijs op aanvraag

Omschrijving

Bedrijfsruimte, bestaande uit een werkplaats met kantoorruimte, ruim verhard voorterrein (ca. 330 m²) en ca. 420 m² achter terrein met spuitplaats. Algemeen Het object is gelegen aan de doorgaande weg in bebouwde kom van Nistelrode en is uitermate goed geschikt als werkplaats en verkooppunt ten behoeve van bijvoorbeeld bedrijfsauto's. Door de ligging aan de doorgaande weg, is het voorterrein...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
85 m²
Opp bedrijfshal
605 m²
Opp terrein
750 m²

Omschrijving

Bedrijfsruimte, bestaande uit een werkplaats met kantoorruimte, ruim verhard voorterrein (ca. 330 m²) en ca.
420 m² achter terrein met spuitplaats.

Algemeen
Het object is gelegen aan de doorgaande weg in bebouwde kom van Nistelrode en is uitermate goed geschikt als werkplaats en verkooppunt ten behoeve van bijvoorbeeld bedrijfsauto's. Door de ligging aan de doorgaande weg, is het voorterrein uitermate geschikt voor verkoop van allerlei producten.

Bedrijfsruimte
Algemeen
De bedrijfsruimte is voorzien van stalen spanten, de gevels zijn opgebouwd met damwandplaten en metselwerk. Het dak van de bedrijfsruimte is voorzien van bitumineuze dakbedekking. Aan de achterzijde van de bedrijfsruimte is een wasplaats met vloeistofdichte betonvloer en olie-/vetafscheider aanwezig. Het buitenterrein aan de voorzijde is voorzien van betonklinkers. De achterzijde van het perceel is deels achter de bedrijfshal voorzien van betonnen verharding en verder verhard middels gebroken puin.
De oppervlakte van de bedrijfsruimte (garage) bedraagt ca. 605 m². De oppervlakte van de kantoorruimte e.d. bedraagt ca. 85 m².

Indeling
Werkplaats, kantine, kantoor met bergruimte, wasruimte met toilet

Afwerking
De bedrijfsruimte is aan de voorzijde voorzien van 3 overheaddeuren en een loopdeur. De achterzijde van de bedrijfsruimte is ook voorzien van een overheaddeur. De bedrijfsruimte is ingericht met een smeerput, een kelder en een magazijn met houten verdiepingsvloer. De kantoorruimte en kantine zijn voorzien van een pantry en systeemplafond.

Huurprijs: op aanvraag.

Totaal te Koop:
Bedrijfsruimte met aanpandige dienstwoning met tuin/terras, spuitplaats, ruim achterliggend terrein, parkeerplaatsen en verdere aanhorigheden. Perceelsgrootte: 7175 m².
Vraagprijs: op aanvraag.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
85 m²
Opp bedrijfshal
605 m²
Opp terrein
750 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nistelrode
Sectie
F
Perceel
500
Oppervlakte
7175 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Weijen 60 62 NISTELRODE

naar Weijen 60 62 NISTELRODE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand