Vorige | Volgende

Zevenhuis 7 ZEELAND

Vraagprijs € 319.000 k.k.

Uw makelaar voor dit object is:

Omschrijving

Bouwkavel geschikt voor oprichting van een royale vrijstaand landhuis gelegen aan de Zevenhuis ongenummerd (nabij huisnummer 7) te Zeeland. De kavel is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van natuurgebied De Maashorst. De gemeente Landerd bestaat uit verschillende dorpskernen waaronder Zeeland, Schaijk en Reek vallen. Het inwonersaantal van de gemeente Landerd is ca. 14.260. In Zeeland...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2012

Omschrijving

Bouwkavel geschikt voor oprichting van een royale vrijstaand landhuis gelegen aan de Zevenhuis ongenummerd (nabij huisnummer 7) te Zeeland. De kavel is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van natuurgebied De Maashorst.

De gemeente Landerd bestaat uit verschillende dorpskernen waaronder Zeeland, Schaijk en Reek vallen. Het inwonersaantal van de gemeente Landerd is ca. 14.260. In Zeeland treft u twee basisscholen en een peuterspeelzaal, voor vervolgonderwijs wordt u verwezen naar Uden. Zeeland is een middelgrote kern en is voorzien van een supermarkt en diverse speciaalzaken.

Uden is een middelgrote gemeente met circa 38.000 inwoners en een eigen gezicht op het gebied van wonen, werken, onderwijs, cultuur, maatschappelijk welzijn, sport en recreatie. Vele stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Groot en gevarieerd winkelaanbod met regiofunctie. Uden heeft het groene karakter echter behouden, in de bosrijke buitengebieden, maar ook in de wijken. Uitgebreid fiets- en wandelpadenstelsel.

De te bouwen woning komt te liggen in het landelijke buitengebied van Zeeland. U krijgt direct het gevoel van vrijheid en ruimte in deze omgeving van bossen, landerijen en rustgevend natuurschoon. Hier heeft u adembenemend uitzicht over de landerijen. Een ideale plek voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van rust en privacy in het wonen.

Aan de Zevenhuis te Zeeland ligt deze toekomstige bouwkavel die thans nog deel uitmaakt van een groter perceel. Het perceel is thans onbebouwd en in gebruik als tuin van de woning op huisnummer 7..

Uit de "Structuurvisie Buitengebied In Ontwikkeling" van de gemeente Landerd blijkt dat onder voorwaarden medewerking kan worden verleend aan de oprichting van een vrijstaande woning met bijgebouw.

De randvoorwaarden voor de bouw van vrijstaande woning bestaan, naast de gebruikelijke bebouwingsvoorschriften van het nog op te stellen bestemmingsplan, uit het verkrijgen van een bouwtitel in het kader van de regeling "Ruimte voor Ruimte".

Een en ander is terug te vinden in de "Structuurvisie Buitengebied In Ontwikkeling van de gemeente Landerd, die u kunt downloaden op de site van de gemeente Landerd (www.landerd.nl). Meer informatie is bovendien verkrijgbaar bij de makelaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.500 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Volle eigendom
Sectie
L
Perceel
267
Oppervlakte
1500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Zevenhuis 7 ZEELAND

naar Zevenhuis 7 ZEELAND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand