Vorige | Volgende

18 - bouwkavel - de Gaarden 0 ong UDEN

Bewaar object
Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

Welkom in de Gaarden!
De Gaarden is verdeeld in een aantal gebieden waaronder de Boomgaard. Rustig gelegen aan de rand van het landgoed, maar toch midden tussen de bomen is in de Boomgaard een twintigtal vrije kavels beschikbaar voor mensen die hun eigen woondroom willen waarmaken. De 20 vrije kavels van de Gaarden liggen aan de noordzijde van het landgoed en worden omringd door historische houtwallen en waardevolle bomen. Op de royale kavels mogen zowel vrijstaande als ook twee-onder-een-kapwoningen worden gebouwd. In de brochure leest u welke mogelijkheden er zijn om in de Boomgaard zelf een woning te bouwen, tevens krijgt u alvast een voorproefje van de kwaliteit van leven in de Gaarden.

De Gaarden, een bijzondere, nieuwe wijk met zo'n 250 inwoners. Deze nieuwe 'kers' ligt op een plek met historie. In het begin van de twintigste eeuw openden de missiezusters Dienaressen van de Heilige Geest aan de noordzijde van de Volkelseweg een klooster en een Retraitehuis. Het landgoed van het Retraitehuis, waar vroeger boomgaarden, moestuinen, spirituele en vrijetijdsplekken waren, vormt nu het decor voor de Gaarden. Ontdek deze prachtige plek!

Ruimte voor bewust leven
In een met zorg ontworpen omgeving, op nog geen kwartiertje lopen van het gezellige centrum van Uden, zijn optimaal woongenot en mooie architectuur gecombineerd tot een aantrekkelijke en veilige woonbuurt. Natuur, bebouwing en mens komen hier op een vanzelfsprekende manier samen. De Gaarden maakt ruimte voor mensen die bewust in het leven staan. Het is een plek waar oude en nieuwe bewoners op goede voet staan met elkaar, waar het dorpse gevoel leeft. Nieuwe bewoners hebben oog voor elkaar en genieten samen van het moois dat de omgeving hen biedt.

Tot ziens in de Gaarden!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
950 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
C
Perceel
5045
Oppervlakte
950 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan bosrand
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart 18 - bouwkavel - de Gaarden 0 ong UDEN

naar 18 - bouwkavel - de Gaarden 0 ong UDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI