Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beekveld kavel 875m2 0 ong BERLICUM

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Royaal bouwkavel, bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw. De oppervlakte van de kavel is ca. 875m2.

De kavel is rustig gelegen aan de rand van gebied Beekveld. Dit is een aangenaam ruime en groene woonwijk in Berlicum met een dorps karakter en bevat een prachtige waterloop genaamd 'De Run'. Vanwege de korte afstand van het centrum, zijn alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

Berlicum (9.700 inwoners) ligt in de Meierij van Den Bosch nabij de rivier de Aa. Het maakt deel uit van de gemeente Sint-Michielsgestel. Vandaag de dag is het een karakteristiek forensendorp. De atmosfeer van Berlicum en omgeving is groen en aangenaam rustgevend. Het dorp ligt nabij de A2 en N279 op 7 kilometer van Den Bosch. Met de auto bent u zo op de A59 richting Nijmegen en de A2 naar Eindhoven. Vanuit Berlicum gaan diverse busdiensten richting de gemeenten in de regio.

Het perceel is voorzien van bestemming "Wonen-1". Binnen de kaders van het bestemmingsplan is het mogelijk om uw eigen ontwerp en bouwtekening te laten maken. De koper vraagt hier dan zelf een omgevingsvergunning – activiteit bouwen voor aan.

We beschikken over een uitgebreid kavelpaspoort waarin de bebouwingsvoorwaarden en beeldkwaliteitseisen weergegeven staan. Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u ook kijken op de website van ruimtelijke plannen.

Op de kavel is door de huidige eigenaar reeds een exclusieve villa ontworpen door BOYKE KOOIJMANS ARCHITECT. Tekeningen zijn in te zien bij ons op kantoor in Uden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1560 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Berlicum
Sectie
H
Perceel
H4721
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Beekveld kavel 875m2 0 ong BERLICUM

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI