Vorige | Volgende

Bijsterhuizen 0 ong NIJMEGEN

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Omschrijving

Object
Bedrijfskavel gelegen op goed bereikbare locatie nabij de op- en afritten van de provinciale- / snelweg N326 en A73 in het plangebied Bijsterhuizen te Nijmegen. Kadastraal bekend als gemeente Neerbosch, sectie L, nummer 300. Totaal groot: ca. 7.010 m².

Situering / ligging
De bedrijfskavel is gesitueerd op het bedrijventerrein Bijsterhuizen ten westen van het centrum van Nijmegen en ten noorden van het centrum van Wijchen. Het bedrijventerrein grenst ten zuiden aan de Wijchenseweg (N326) en ten oosten aan de snelweg A73. De directe omgeving van het vastgoed wordt gekenmerkt door een concentratie vaneen gevarieerd aanbod van bedrijven waaronder groothandels-, logistieke, industriële en foodgerelateerde bedrijven. Door de situering aan de Wijchenseweg (N326) kan gesproken worden van een goede attentiewaarde.

Vigerend bestemmingsplan:
De bedrijfskavel is gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Groot Bijsterhuizen Deelgebied Nijmegen". De bestemming is "Bedrijfsdoeleinden II".

De gronden welke op de kaart zijn aangewezen voor 'Bedrijfsdoeleinden II', zijn bestemd voor bedrijven en de bijbehorende parkeervoorzieningen en ontsluitingsstructuur. Hierop worden diverse uitzonderingen gemaakt, waaronder garagebedrijven, truckservicebedrijven, detailhandelsbedrijven, zelfstandige kantoorvestigingen, dienstverlenende bedrijven en horecabedrijven..

Voor het oprichten van bebouwing gelden de volgende bepalingen:
- De bebouwingsgrenzen zijn gelegen op een afstand van 10 meter langs en evenwijdig aan de naar de weg toegekeerde perceelsgrens en/of -grenzen van het bouwperceel;
- Tussen de bebouwing en de zijdelingse perceelsgrens dient over de volle diepte van het bouwperceel een onbebouwde en onoverdekte strook grond ter breedte van tenminste 3 meter aanwezig te zijn;
- De maximum hoogte van de bebouwing bedraagt 24 meter;
- Het bebouwingspercentage bedraagt 70%.

De maximale bebouwing bedraagt op basis van bovenstaande bepalingen ca. 4.440 m².

Ontwerpbestemmingsplan:
De bedrijfskavel is gelegen in het ontwerpbestemmingsplan "Nijmegen Groot Bijsterhuizen". De bestemming is "Bedrijventerrein I".

De voor 'Bedrijventerrein - 1' aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor bedrijven voorzover deze voorkomen in categorie 2 t/m 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten, onzelfstandige kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen en horeca.

Voor gebouwen gelden de volgende bepalingen:
- Gebouwen mogen uitsluitend worden opgericht binnen het 'bouwvlak';
- Het bebouwingspercentage bedraagt 70%.
- De maximum hoogte van de bebouwing bedraagt 24 meter;
- De afstand van gebouwen en overkappingen tot de zijdelingse perceelsgrens bedraagt minimaal 7,5 m voor bedrijfspercelen aansluitend aan de wegen N236 en de A73; de afstand van gebouwen en overkappingen tot de zijdelingse perceelsgrens bedraagt voor de overige bedrijfspercelen minimaal 3 m;

De maximale bebouwing bedraagt op basis van bovenstaande bepalingen ca. 4.605 m².

Koopprijs:
€ 140,- / m² vrij op naam excl. BTW.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
N.v.t.
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond,Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Kadastrale gegevens

Gemeente
Neerbosch
Sectie
L
Perceel
300
Oppervlakte
7010 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Bijsterhuizen 0 ong NIJMEGEN

naar Bijsterhuizen 0 ong NIJMEGEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI