Vorige | Volgende

Bredeweg 14 E GEFFEN

Vraagprijs € 259.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Zeer riante bouwkavel fraai gelegen aan de rand van Geffen ter grootte van maar liefst 2180 m2. De situering van het perceel is zodanig dat een tuin op het zuiden gerealiseerd kan worden samen met een prachtige entree vanaf de Bredeweg via een oprijlaan.

Bestemming: er is ruimte voor de bouw van een vrijstaand woonhuis met bijgebouw met voor de woning respectievelijk een nokhoogte van maximaal 10 meter en een goothoogte van 3,5 meter. De inhoud mag maar liefst 850 m3 bedragen.

Het perceel is gelegen in een bebouwingscluster tussen Geffen en Oss, in het landelijke buitengebied. Groot voordeel van deze ligging is het gegeven dat de locatie op enkele autominuten van een aansluiting op de A59 is gelegen. Hierdoor zijn ook snelwegen A50 en A2 en daarmee steden als Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch snel bereikbaar.

Waar Geffen als kleinere gemeenschap diverse winkels en speciaalzaken heeft, zijn met Oss vele stedelijke voorzieningen binnen handbereik, zoals een groot en gevarieerd winkelaanbod, diverse scholen voor voortgezet onderwijs, ziekenhuis, bioscoop etc. Belangrijk voor beide plaatsen is het behoud van het landelijke karakter tussen Oss en Geffen, wat nog maar eens blijkt uit de onlangs opgestelde gebiedsvisie Oss – Geffen. Er worden en zijn in dit gebied reeds diverse nieuwe vrijstaande woonhuizen gerealiseerd wat de ontwikkeling van deze kavel versterkt.

Het bouwperceel is specifiek gelegen in het overgangsgebied De Kouwe Noord. Dit is een overgangsgebied van de bebouwde kom van het dorp Geffen naar het echte landelijke gebied. Dit uit zich in een kleinschalig landschap bestaande uit woonhuizen met grote tuinen, paardenweitjes en doorzichten op het omliggende open landschap.

Binnen De Kouwe Noord zijn twee samenhangende clusters van bebouwing te onderscheiden (rondom de oostelijke Bredeweg en bij de Y-splitsing in de Bredeweg). Deze twee bebouwingsclusters kunnen versterkt worden door het invullen van de zogenaamde 'gaten'.

Wilt u meer informatie over het realiseren van uw droomwoning op dit perceel? Neem dan contact op met Bernheze Makelaars & Adviseurs.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2180 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geffen
Sectie
B
Perceel
2438
Oppervlakte
1170 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Geffen
Sectie
B
Perceel
2437
Oppervlakte
1010 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Bredeweg 14 E GEFFEN

naar Bredeweg 14 E GEFFEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI