Vorige | Volgende

De Amert 114 VEGHEL

Huurprijs € 1.450 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Adres
De Amert 114 te Veghel (5462 GH).

Algemeen
De bedrijfsruimte is gelegen in een bedrijfsverzamelcomplex. Op het bedrijventerrein zijn diverse bedrijven gevestigd, o.a. Maison van den Boer, Bouwcenter Veghel, Jumbo en Agrifirm.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is gelegen aan de N279 ('s-Hertogenbosch - Helmond) en nabij de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven - Nijmegen). Via de N279 heeft men tevens een directe verbinding naar de A2 ('s-Hertogenbosch) en naar de A67 (Eindhoven - Venlo) Het object is zeer gunstig gelegen op het bedrijventerrein, nabij de doorgaande weg naar het centrum.

Vloeroppervlak
Bedrijfsruimte: circa 270 m².
Kantoorruimte: circa 30 m².

Afwerking
De bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer met een maximale vloerbelasting van 2.500 kg/m², een elektrisch bedienbare overheaddeur, TL-verlichtingsarmaturen en daglicht middels lichtstraten.

De kantoorruimte is voorzien van systeemplafonds met TL-verlichtingsarmaturen en kabelgoten inclusief bekabeling ten behoeve van data, telefonie en voeding.

Technische voorzieningen:
Verwarming middels CV installatie en radiatoren ter plaatse van de kantoorruimte en een gasheater in de bedrijfsruimte.Warm water middels close-in boiler ter plaatse van de pantry.
Uitgebreide elektravoorzieningen (3x35Ampere) met diverse contactpunten voor krachtstroom (230V).


Parkeergelegenheid
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op het gezamenlijke buitenterrein.

Huurprijs
€ 1.450,- / maand excl. BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per kwartaal vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.

Huurcontract en algemene bepalingen
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende bedrijfsruimte algemene bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20, gehanteerd worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
270 m²
In units vanaf
270 m²
Energielabel
Klasse C
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart De Amert 114 VEGHEL

naar De Amert 114 VEGHEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI