Vorige | Volgende

Discreet

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Object
De woning betreft een bedrijfswoning, welke mag worden bewoond in combinatie met een bedrijf dat op dit perceel is gevestigd. Dit kan inpandig in de woning (kantoorruimte) of door het bouwen van een bedrijfsruimte op het perceel. Het betreft een woning met een hoog afwerking niveau en de ruimten zijn ruim van opzet en bieden veel daglicht. Bouwjaar 1979.

De aangelegde en omsloten tuin biedt veel privacy en is aan de voor en achterzijde voorzien van een vijverpartij. In de achtertuin is een tuinhuis gesitueerd en aan de voorzijde is het perceel voorzien van een gietijzeren hekwerk met schuifpoort.

Omgeving
Het object is gesitueerd op een kleinschalig bedrijventerrein Leiweg genaamd. De directe omgeving van het object wordt gekenmerkt door een concentratie van groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen nabij de Dorpsstraat / Papendijk van waar de op- en afritten van de nabijgelegen autosnelweg A59 's-Hertogenbosch – Nijmegen binnen enkele autominuten zijn te bereiken.

Bouwkundig
De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1979.

In 1998 is het object totaal gerenoveerd, waarbij de erkers zijn aangebouwd, het dak compleet is vernieuwd en de woning intern is verbouwd.

De woonkamer is afgewerkt met stucwerk wanden en stucwerk plafonds, de vloer is deels bedekt met tapijt en deels met natuursteen. De keuken is opgesteld in een U-vorm en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder is in de keuken ook nog een kastenwand gesitueerd die veel ruimte biedt.

De slaapkamers op de verdieping zijn voorzien van tapijt, en afgewerkt met stucwerk wanden en –plafonds. De master bedroom is voorzien van een eigen badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een ligbad, doucheruimte en toilet. De separate badkamer is voorzien van een douche, dubbele wastafel en witgoedaansluitingen.

De 2e verdieping is te bereiken via een vaste trap. Op deze verdieping is de cv-ketel (1998) gesitueerd.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan is als bijlage bijgevoegd en voorziet in de bestemming Bedrijventerrein (BT) met milieucategorie 3a.

Vraagprijs
€ 495.000,- kosten koper

Aanvaarding
in overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsterrein met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
350 m²
In units vanaf
350 m²
Perceel
1.570 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geffen
Sectie
B
Perceel
2404
Oppervlakte
1570 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI