Vorige | Volgende

Dommelstraat 39 Oss

Huurprijs € 625 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Object
Bedrijfscomplex bestaande uit tien bedrijfsunits (deels met inpandig kantoorruimte), voorliggend kantorenpand en bijbehorend buitenterrein t.b.v. parkeren. Plaatselijk bekend als Dommelstraat 39-41 te Oss (5347 JK). Kadastraal bekend als gemeente Oss, sectie H, nummer 1056. Perceelgrootte: 2.098 m².

Oppervlakten
Nr. 39a: Ca. 100 m², bestaande uit 60 m² bedrijfsruimte en 40 m² inpandig kantoorruimte. De entresolvloer biedt een additionele 40 m² opslagruimte.

Alle andere units zijn momenteel verhuurd.

Het bedrijfscomplex is gelegen in het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Elzenburg-De Geer-Oss-2011 van de gemeente Oss. Hierin is de locatie bestemd t.b.v. de bedrijfsmatige activiteiten (Bedrijf-2). De voor 'Bedrijf ­ 2' aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven die voorkomen in de categorieën 1 tot en met 3 van de Milieuzoneringslijst.

Omgeving / Bereikbaarheid
Het bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein Elzenburg, dat zich kenmerkt door de grote diversiteit aan bedrijven. In de directe omgeving van het bedrijfscomplex zijn voornamelijk ambachts-, groothandels- en industriële bedrijven in het MKB gevestigd, aangevuld met enkele bedrijfswoningen.

Door de ligging aan de Weg van de Toekomst is het bedrijventerrein goed bereikbaar vanaf de op- en afritten van de autosnelwegen A50 (Eindhoven-Nijmegen) en de A59 ('s-Hertogenbosch-Oss).

Indeling
Nr. 39a: Begane grond: Kantoor- / Showroomruimte met keuken, toilet en doorgang naar de bedrijfshal. Trapopgang naar de open entresolvloer.

Opleveringsniveau
Nr. 39a: De kantoor- / showroomruimte is voorzien van systeemplafonds met TL verlichting, vloerbedekking, keukenblok en een toilet. De bedrijfshal is voorzien van een vlakke betonvloer, TL verlichting en een overheaddeur (hoogte ca. 4 m¹).

Buitenterrein / Parkeren
Het bedrijfscomplex beschikt over een omliggend buitenterrein dat middels betonklinkers is verhard ten behoeve van parkeren. Tevens is het buitenterrein verlicht en voorzien van riolering t.b.v. afwatering.

Huurprijs
Nr. 39a: € 625,- excl. BTW per maand.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
100 m²
In units vanaf
100 m²
Perceel
2.098 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Dommelstraat 39 Oss

naar Dommelstraat 39 Oss
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI