Vorige | Volgende

Frisselsteinstraat 6 . Veghel

Huurprijs € 85 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Kantoorruimte gelegen op een goede locatie in het centrum van Veghel. Het moderne kantoorgebouw voldoet met een energieklasse A (zeer energie zuinig) aan de hoogste energieprestatie, conform de regeling energieprestatie gebouwen, waardoor men als gebruiker fors kan besparen op energiekosten ten opzichte van conventionele kantoorgebouwen. Alle verdiepingen zijn vanuit de parkeerkelder intern met lift te bereiken. Voorts zijn er 2 trappenhuizen voor verticale ontsluiting.
Het "penthouse-office" beschikt tevens over een prachtig dakterras met uitzicht over de rivier De Aa en haar groene omgeving.
Gezien de centrale ligging en goede bereikbaarheid is dit object uitermate goed geschikt ten behoeve van maatschappelijke en/of medische dienstverlening. Hierbij te denken aan een 'Zorgplein Frisselstein' waarbij meerdere ketenpartners bij elkaar zijn gehuisvest onder één dak. Ook is dit object goed geschikt voor zakelijke dienstverlening.

Bereikbaarheid:
De locatie ligt nabij de markt van het centrum van Veghel. De brug over rivier de Aa naast het kantoorgebouw maakt het object met de auto tweezijdig bereikbaar en hierdoor kan eenvoudig gebruik worden gemaakt van de openbare parkeerplaatsen aan de overzijde van het water. De loopafstand tot het HOV-busstation is ca. 900 meter.

Vloeroppervlak:
begane grond: circa 1.004 m² v.v.o.
1e verdieping: circa 923 m² + optioneel 74 m² v.v.o.
2e verdieping: circa 528 m² v.v.o. (nog vrij in te delen)
Oppervlakten zijn verhuurbaar vloeroppervlak (v.v.o.) inclusief aandeel algemene ruimten.

Indeling:
Begane grond: ruime entree (vide) met receptie en 2e entree met lift (voorzijde), kantoortuin, diverse spreekkamers/ kantoorruimten/ vergaderruimten, pantry, toiletgroep, minder valide toilet met douche en buitenterras;

1e verdieping: kantoortuin, diverse spreekkamers/ kantoorruimten/ vergaderruimten, pantry, toiletgroepen, douche en serverruimte;

2e verdieping bereikbaar middels lift en trappenhuis vanuit entree op de begane grond en vanuit de parkeerkelder. De ruimte is in overleg met huurder nog nader in te delen en reeds voorzien van een toiletgroep (dames/heren), een pantry en een werkkast.

Afwerking:
De begane grond en 1e verdieping zijn volledig voorzien van inbouwpakket ten behoeve van kantoorruimte en als zodanig instap klaar.
De 2e verdieping heeft de basisvoorzieningen (installaties en toilet) en dient nog verder te worden ingedeeld. Verdere afwerking door verhuurder in overleg.

Parkeergelegenheid:
47 parkeerplaatsen gelegen in de parkeerkelder behoren exclusief tot het gehuurde. Er is openbare parkeerplaats in de nabije omgeving, aan de overzijde van het water zijn een 20-tal gratis openbare parkeerplaatsen gesitueerd die middels de houten voetgangersbrug eenvoudig bereikbaar zijn.

Huurprijs:
Begane grond: € 110,- per m² per jaar,
1e verdieping: € 90,- per m² per jaar,
2e verdieping: € 85,- per m² per jaar,
BTW niet van toepassing.
Indien huurder BTW-belaste prestaties verricht, waardoor geopteerd kan worden voor een BTW-belaste verhuur, dienen bovengenoemde prijzen te worden gelezen als exclusief BTW.
Exclusief servicekosten.
Door de aanwezigheid van een warmtepomp zijn de energiekosten lager dan bij conventionele systemen, hierdoor bespaart huurder op haar verbruikskosten!

Aanvaarding:
Per direct, eventueel rekening houdende met verder afwerking 2e verdieping.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Maatschappelijkvastgoed, Overige

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
2.529 m²
In units vanaf
2.000 m²
Perceel
2.275 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Energielabel
Klasse A

Kadastrale gegevens

Gemeente
Veghel
Sectie
K
Perceel
3392
Oppervlakte
2275 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Frisselsteinstraat 6 . Veghel

naar Frisselsteinstraat 6 . Veghel
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI