Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Ganzenweg 20 OVERLANGEL

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Omschrijving

Multifunctioneel gebouw met loods, paardenstal en bedrijfswoning met garage/berging. Het object betreft een voormalig pluimveehouderij, waarvan de stallen gesloopt zijn en is derhalve thans niet meer actief als zodanig geëxploiteerd.

Het object is in zijn totaliteit te koop, maar het geheel wordt ook in drie te onderscheidde delen aangeboden.

De loods is in 2012 gebouwd en heeft een vloeroppervlakte van circa 1.130 m². De loods is in de lengte in drie compartimenten opgedeeld, elk voorzien van een 4 m1 hoge rol-/schuifdeur met loopdeur.

De loods is in gebruik als statische opslag en twee compartimenten zijn als zodanig verhuurd. Deze huurovereenkomsten dienen, minimaal voor zolang deze nog lopen, gestand gedaan te worden.

Het middelste compartiment is thans in gebruik als recreatie-/horecaruimte. Gedeeltelijk wordt het gebruik voor het houden van (kinder)feestjes en is als zodanig onder andere ingericht met een speeltoestel. Het andere gedeelte is ingericht als klein café met bar, dansvloer en uitgebreide semi-professionele keuken. De inrichting heeft een robuuste boeren uitstraling en is keurig afgewerkt met aandacht voor kwaliteit.

Multifunctioneel gebouw
Het multifunctioneel gebouw is in 2012 gebouwd en heeft een vloeroppervlakte van 400 m2, welke voor gelijke delen is verdeeld is over de 2 bouwlagen. Door de gebruikte materialen is het pand duurzaam en energiebesparend gebouwd. De ruwbouw als voor omschreven is volledig afgerond. Alvorens het object volwaardig bruikbaar zal zijn, dient het object nog afgebouwd te worden!

Woning (voorhuis)
De woning is gebouwd in 1970 en heeft een inhoud van circa 750 m³.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Hal, woonkeuken, verdiepte kelderkast, woonkamer met openhaard en aangebouwde serre, berging met achterdeur en toegang tot wc, badkamer en garage, toilet en badkamer met ligbad, douche en wastafel.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers, eén slaapkamer met vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Opslagzolder.

Vrijstaande paardenstal
Een eenvoudige uitgevoerde paardenstal met vijf paardenboxen.

Het object is zowel als totaal als in de onderstaande delen te koop:

Kavel I:
Dit betreft het woonhuis met erf en tuin, de paardenstal met weides en het multifunctioneel gebouw met diens erf. Dit alles is gelegen op circa 25.000 m², waarvan 15.000 m² tot bouwblok behoort.

Kavel II:
Dit betreft de bedrijfsloods (1.130 m²), welke thans in gebruik is als statische opslaglocatie. Het perceel heeft een oppervlak van circa 5.000 m2.

LET OP! Dit kavel kan separaat gekocht worden, doch niet eerder dan kavel I verkocht is. Gezien de eenheid die kavel I en II vormen, is het aan de koper van kavel I om kavel II al dan niet tot de koop te laten behoren.

Kavel III:
Het betreft een perceel cultuurgrond, welke grotendeels omzoomd is met houtige beplantingen waarvoor jaarlijks een vergoeding verkregen wordt in het kader van Groen Blauw stimuleringskader. Oppervlak circa 19.230 m2.

Kavel IV/V: Dit betreft voor beide kavels afwisselend erf en weides.
LET OP! Deze kavels zijn uitsluitend toe te voegen aan kavel I, II en/of III.

Herontwikkeling met herbestemming behoort hier zeker tot de mogelijkheden! Gezien de ligging van het object aan de dorpsrand van Overlangel en het algemene beleid van de gemeente Oss betreffende dergelijke locaties, is de verwachting dat de gemeente een zeer welwillend houding zal aannemen t.a.v. de wijziging van de bestemming van het object naar een alternatieve functie. Hierover zijn reeds positieve en uitvoerige gesprekken gevoerd.

Kavel I : € 580.000,00. Kavel I, II & III tezamen: € 970.000,00
Kavel II : € 200.000,00.
Kavel III: € 120.000,00.
Kavel IV: € 26.000,00.
Kavel V: € 43.000,00
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
1.530 m²
In units vanaf
1.530 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Ravenstein
Sectie
E
Perceel
105
Oppervlakte
49230 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Ganzenweg 20 OVERLANGEL

naar Ganzenweg 20 OVERLANGEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI