Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Hertog Janplein 21 b Erp

Huurprijs € 100 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Object
Commerciële ruimte geschikt voor winkel- / horeca- / kantoor- / praktijkruimte gelegen op de begane grond, aan het dorpsplein van Erp. De ruimte was voorheen in gebruik door Rabobank.

Plaatselijk bekend als Hertog Janplein 21b te Erp (5469 BJ). Kadastraal bekend als gemeente Erp, sectie M, nummer 2724 appartementsindex 5 (gedeeltelijk).

Omgeving
De commerciële ruimte is gesitueerd in het centrum van het Brabantse dorp Erp.

De directe omgeving wordt gekenmerkt door een gemêleerde bebouwing bestaande uit detailhandels- / dienstverlening- en horecabedrijven in combinatie met woonbebouwing.
Naastgelegen zijn vestigingen van o.a. supermarkt Albert Heijn, Regiobank, apotheker Mediq, een pinautomaat (Rabobank) en Noud optiek.

Bereikbaarheid
De commerciële ruimte gelegen aan één van de doorgaande wegen welke de dorpskern verbinden met omliggende plaatsen zoals Veghel, Uden, Boekel en Gemert.

De op- en afritten van de autosnelweg A50 zijn gelegen op ca. twintig autominuten, vanwaar steden als Eindhoven en Nijmegen goed zijn te bereiken.

De dorpskern is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Direct tegenover de commerciële ruimten bevindt zich een halte van het regionale busvervoer.

Indeling object
Kantoor- / praktijk- / verkoopruimte met entree, magazijn met zijingang t.b.v. laden, lossen en eventueel personeelsingang, pantry en toilet. De huidige indeling is nog gebaseerd op het voormalig gebruik als bankwinkel. De indeling kan naar wens worden aangepast.

Oppervlakte totaal
Begane grond: Totaal ca. 146 m² v.v.o.

De indeling van de commerciële ruimten maakt opsplitsing mogelijk. Alsdan zouden er twee ruimten ontstaan van:
A. Ca. 56 m² commerciële ruimte.
B. Ca. 87 m² commerciële ruimte.

Deelhuur conform deze splitsing is bespreekbaar.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het gehuurde zich per ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt uitsluitend het casco, te weten: de kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, bestaande energie, water, gas tot in de meterkast en riolering tot in het gehuurde.

Aangebrachte betimmeringen, (keuken-) voorzieningen, cv-installatie en toilet behoren uitdrukkelijk niet tot het gehuurde. Huurder heeft voor vorenbedoelde zaken dan ook de onderhouds- en vervangingsplicht. Deze onderhoud- en vervangingsplicht geldt ook ten aanzien van de pui(en) en alle al dan niet aanwezige technische installaties.

De commerciële ruimte is voorheen in gebruik geweest als kantoorruimte en is voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds met spots en mechanische ventilatie, CV installatie met verwarmingselementen, airconditioning, tochtsluis, camera- en inbraakbeveiliging. In de meterkast is een glasvezelaansluiting voorzien. Elektra: 3x35 ampère.

Parkeren
Op het dorpsplein zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemmingsplan
Het vastgoed is gelegen in het bestemmingsplan "Erp" van de gemeente Veghel. Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 23 mei 2013.

De bestemming is "Centrum". De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor detailhandel, dienstverlening, horeca cat. 1a, maatschappelijke doeleinden en kantoren.

Huurprijs
Totaal: € 100,- per m² per jaar.
Deelhuur: Nader overeen te komen.

Aanvaarding
In overleg doch niet eerder dan 31 december 2015.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, inclusief de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurcontract en algemene bepalingen bedrijfsruimte
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20, gehanteerd worden.

Huurcontract en algemene bepalingen winkelruimte
Door Verhuurder zal de huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:290 BW met bijbehorende "Algemene bepalingen huurovereenkomst winkelruimte" en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW", zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken (www.roz.nl) en op 2 oktober 2012 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58/2012 en 59/2012, gehanteerd worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
146 m²
In units vanaf
56 m²
Opp winkelruimte
146 m²
In units vanaf
56 m²
Perceel
1.907 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
Erp
Sectie
M
Indexnummer
A5
Perceel
2724
Oppervlakte
102 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Hertog Janplein 21 b Erp

naar Hertog Janplein 21 b Erp
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI