Vorige | Volgende

Hoofdstraat 0 ong VEGHEL

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Bouwkavel voor de oprichting van een vrijstaande villa. De ligging van het kavel is uniek en geniet veel privacy. De locatie kent enerzijds de ruimte van het Julianapark en anderzijds de stedelijke allure van het Veghelse centrum. Perceelsoppervlakte circa 500 m² exclusief medegebruik binnenplaats/toegangspad. Inhoud te bouwen woning bedraagt maximaal ca. 1.000 m³.

De toegang naast Hoofdstraat 3 brengt u naar een afgesloten binnenterrein waartoe uitsluitend de gebruikers van Hoofdstraat 3 als de bewoners van het te bouwen woonhuis toegang hebben. De tuin grenst aan de rivier de Aa. De ligging is op een werkelijk unieke locatie midden in het centrum van Veghel. Het winkelcentrum en de markt (met diverse horeca) zijn direct te belopen.

Het perceel is thans onbebouwd. Het vrijstaand woonhuis krijgt een maximaal inhoud van ca. 1.000 m³. De impressies in deze brochure zijn indicatief en geven een beeld van de woning zoals deze in het huidige ontwerp is opgenomen. De koper kan deze woning bouwen of een gewijzigd plan aan de gemeente voorleggen.

Op youtube vindt u een film die u in vogelvlucht van binnen en buiten de ruimte in en om de te bouwen villa laat ervaren. Ga naar de website van youtube en vul als omschrijving in: hoofdstraat 5, veghel. Het filmpje verschijnt dan bovenaan.

Op aanvraag is ook de digitale maquette te verkrijgen. In verband met de grootte van het bestand zal deze aan u per email via wetransfer.com verstuurd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
500 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Veghel
Sectie
G
Perceel
3304
Oppervlakte
500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Hoofdstraat 0 ong VEGHEL

naar Hoofdstraat 0 ong VEGHEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI