Vorige | Volgende

Houtzagerijstraat 13 MILL

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verkocht

Omschrijving

Op het nieuwe bedrijventerrein 't Spoor in Mill is een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd, met daarin 25 multifunctionele bedrijfsruimten. De ruimten zijn afgestemd op het moderne midden- en kleinbedrijf en zijn ook uitermate geschikt voor ZZP bedrijven en/of o.a. handels ondernemingen, opslag etc. Multifunctionele ruimtes met een flexibele indeling, moderne en eigentijdse uitstraling en de buitenzijde is afgewerkt met onderhoudsvriendelijke materialen. Daarmee is het bedrijfspand een visitekaartje voor uw bedrijf!

Het nieuwe bedrijventerrein 't Spoor is gelegen op het oude Van Hout terrein te Mill. Het terrein wordt vandaag de dag gekenmerkt door de 60 meter hoge oude "Van Hout" fabrieksschoorsteen. Dit markerende bouwwerk herinnert aan de vroegere industrie die op deze locatie gevestigd was en dat Mill in de regio op de kaart heeft gezet.

Mill is van oudsher een ondernemende kern. Huidige jonge ondernemingen als o.a. "Fitland" en "Via Sana" hebben vandaag de dag een grote rol in de werkgelegenheid en dragen, samen met andere ondernemingen, bij aan een prima ondernemersklimaat.

Verhuur/-koopbare vloeroppervlakten ca. 193 m².

Het project omvat 25 zelfstandige bedrijfsunits variërend in grootte van ca. 136 m² tot ca. 416 m² in twee bouwlagen. De units zijn voorzien van een betonnen verdiepingsvloer, vaste trap naar de verdieping, volledig ingericht toilet, meterkast met gas, water, elektra (3 x 25 amp) en kpn, standaard verlichting en contactpunten in de entree, dakdoorvoer ten behoeve van cv-ketel, aluminium puien, kozijnen en ramen.

Koop- en huurprijs op aanvraag.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
193 m²
In units vanaf
193 m²
Opp bedrijfshal
193 m²
In units vanaf
193 m²
Perceel
4.198 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
Mill
Sectie
D
Perceel
2366
Oppervlakte
4198 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Houtzagerijstraat 13 MILL

naar Houtzagerijstraat 13 MILL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI