Vorige | Volgende

Hulst 20 Sint-Oedenrode

Bewaar object
Dit agrarisch object is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

WONING-INRUIL BESPREEKBAAR

Het erfpachtrecht ten aanzien van een 19de-eeuwse langgevelboerderij, gelegen op een perceel van 9.460 m2. Naast de woonboerderij beschikt het object over een kleine oude varkensstal, een bed & breakfast-accommodatie met grote carport, een vrij liggend overdekt zwembad en een weide ingepland met wilgen en fruitbomen.

Huidige situatie
Het object heeft in het kader van het project Het Groene Woud "Het Kloppend Hart" (als deelproject van de Landschappen van Allure van de provincie Noord-Brabant) een bestemming gekregen om te kunnen fungeren als multifunctioneel duurzaamheids- c.q. streekcentrum. Het is de bedoeling dat deze locatie een duurzaamheidscentrum wordt, waarbij voorlichting over duurzaamheid in de breedste zin van het woord centraal staat. Het moet een voorbeeld worden op het gebied van hergebruik. Zo wordt de locatie ontwikkeld met respect voor de geschiedenis en de landschappelijke context én met het oog op de toekomst. Hierbij zal zoveel mogelijk gebruik worden gemaakt van materialen uit sloopprojecten. Onder voorwaarden is de gemeente tevens bereid om de bestemming wonen op dit object weer te herstellen.

Feitelijk dient het object aangewend te worden als duurzaamheidscentrum. Hieronder wordt begrepen het gebruik als informatie- en expositieruimte, workshop en conferentieruimte en het exploiteren van een Bed & Breakfast. Bij al het voorgaand is ondersteunde horeca en/of ondergeschikte detailhandel mogelijk. Naast dit alles mag de bestaande woonboerderij als bedrijfswoning gebruikt worden. De vergader-/ workshopruimte zou zicht daarbij kunnen richten op afdelingen en teams van bedrijven uit de steden die een externe locatie zoeken voor een brainstormsessie of teambuilding activiteiten. De locatie zou faciliteiten kunnen bieden voor het houden van een presentatie of bespreking, maar kan tevens een multifunctionele ruimte bevatten voor bijvoorbeeld een yogales of workshop. Kortom een en ander kan echter zeer ruim geïnterpreteerd worden en de exploitatie kan op een wijze plaatsvinden die de koper het beste past.

Let wel, een commerciële en winstgevende exploitatie is bij dit alles het uitgangspunt! Het object betreft nadrukkelijk geen puur non-profit-project.

De voorgenoemde gebruiksmogelijkheden kunnen per direct worden aangevangen. Het hiervoor benodigde bestemmingsplan is thans onherroepelijk. De ombouw van het object daartoe dient nog wel (deels) te gebeuren.

Gezien bijzondere (doch ruime) bestemming, vragen wij u contact met ons op te nemen wanneer u twijfelt over de gebruiksmogelijkheden van het object in relatie tot het gebruik waarvoor u object zoekt. Veelal is er meer mogelijk dan u denkt!

Voor meer informatie vraag de uitgebreide brochure aan !
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Type
Overig object
Nevenbestemming
Horeca/recreatie
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
erfpacht

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 94 a 80 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
M
Perceel
684
Are
94
Centiare
80

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sint Oedenrode
Sectie
M
Perceel
684
Eigendomssituatie
erfpacht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Hulst 20 Sint-Oedenrode

naar Hulst 20 Sint-Oedenrode
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI