Vorige | Volgende

Hulst 20 Sint-Oedenrode

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Het erfpachtrecht ten aanzien van een 19de-eeuwse langgevelboerderij, gelegen op een perceel van 9.460 m2. Naast de woonboerderij beschikt het object over een kleine oude varkensstal, een Bed & Breakfast-accommodatie met grote carport, een vrij liggend overdekt zwembad en een weide welke is ingeplant met wilgen en fruitbomen.

Huidige situatie
Het object heeft in het kader van het project Het Groene Woud "Het Kloppend Hart" (als deelproject van de Landschappen van Allure van de provincie Noord-Brabant) een bestemming gekregen om te kunnen fungeren als multifunctioneel duurzaamheids- c.q. streekcentrum. Het is de bedoeling dat deze locatie een duurzaamheidscentrum wordt, waarbij voorlichting over duurzaamheid in de breedste zin van het woord centraal staat. Het moet een voorbeeld worden op het gebied van hergebruik. Zo wordt de locatie ontwikkeld met respect voor de geschiedenis en de landschappelijke context én met het oog op de toekomst. Hierbij zal zoveel mogelijk gebruik worden gemaakt van materialen uit sloopprojecten.

Feitelijk dient het object aangewend te worden als duurzaamheidscentrum. Onder duurzaamheidscentrum wordt verstaan het gebruik als informatie- en expositieruimte, workshop en conferentieruimte en het exploiteren van een Bed & Breakfast.
Bij het voorgaande is ondersteunende horeca en/of ondergeschikte detailhandel mogelijk. Naast dit alles mag de bestaande woonboerderij als bedrijfswoning gebruikt worden. De vergader-/ workshopruimte zou zich kunnen richten op bedrijven die een externe locatie zoeken voor een brainstormsessie of teambuilding activiteiten. De locatie zou faciliteiten kunnen bieden voor het houden van een presentatie of bespreking, maar kan tevens een multifunctionele ruimte bevatten voor bijvoorbeeld een yogales of workshop. Kortom een en ander kan zeer ruim geïnterpreteerd worden en de exploitatie kan op een wijze plaatsvinden die de koper het beste past.

Let wel, een commerciële en winstgevende exploitatie is bij dit alles het uitgangspunt! Het object betreft nadrukkelijk geen (puur) non-profit-project.

De voorgenoemde gebruiksmogelijkheden kunnen per direct worden aangevangen. Het hiervoor benodigde bestemmingsplan is thans onherroepelijk. De ombouw van het object daartoe dient nog wel (deels) te gebeuren.

Indien u twijfelt over de gebruiksmogelijkheden, vragen wij u contact met ons op te nemen. Veelal is er meer mogelijk dan u denkt!

Voor meer informatie vraag de uitgebreide brochure aan !
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Leisure
Type
Bed & Breakfast
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Leisure

Oppervlakten en inhoud

Perceel
9.460 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sint Oedenrode
Sectie
M
Perceel
684
Oppervlakte
9460 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Hulst 20 Sint-Oedenrode

naar Hulst 20 Sint-Oedenrode
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI