Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Hulst 20 Sint-Oedenrode

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Het erfpachtrecht met daaraan verbonden opstalrecht van een 19de-eeuwse langgevelboerderij, gelegen op een perceel van 9.460 m2 in het buitengebied van Sint-Oedenrode. Het perceel is eigendom van Stichting het Brabants landschap en naast de woonboerderij beschikt het object over een bijgebouw van ca 200 m2 met carport (bedrijfsmatige opstal), een kleine oude varkensstal, een vrij liggend overdekt zwembad en een weide (natuurgrond) welke is ingeplant met wilgen en fruitbomen. Een deel van het terrein (44.60 are) heeft een recreatieve bestemming welke onder voorwaarden teruggebracht kan worden naar de bestemming wonen.


WONING
De landelijk gelegen karakteristieke langgevel boerderij is traditioneel gebouwd met funderingen op staal, de gevels zijn uitgevoerd in spouw en aan de buitenzijde voorzien van wit stucwerk. Het zadeldak met houten kapconstructie is gedekt met gebakken pannen. Het dak is voorzien van twee wolfseinden en verschillende Velux dakramen. Het geheel is voorzien van houten kozijnen en luiken en heeft hoofdzakelijk dubbele beglazing. De boerderij heeft een authentieke uitstraling, de oude rondhouten balklagen zijn zichtbaar gelaten en e.e.a. is afgewerkt met veel hout. Ook in de vloerafwerking is de authentieke sfeer en bouwwijze behouden gebleven, waardoor het geheel een unieke uitstraling heeft. De woonboerderij heeft een oppervlakte van 340 m2.

BIJGEBOUW
De accommodatie is traditioneel gebouwd met funderingen op staal, schoonmetselwerk uitgevoerd in spouw en een zadeldak met houten kapconstructie gedekt met gebakken pannen. De kozijnen zijn van hardhout. De begane grondvloer is van beton, de verdiepingsvloer is van hout. De ruwbouw van dit pand is afgerond. De afbouw en inrichting van het pand dient nog te geschieden.

Als aanbouw aan het bijgebouw, is in dezelfde stijl een overkapping c.q. carport gebouwd van ca. 80 m2. Deze biedt ruimte voor de stalling van circa 3 tot 4 personenauto's. Voor dit pand, waar tevens één van de opritten aan ligt, is een grote hoeveelheid terrein verhard met gebakken klinkers. Dit terrein biedt voldoende ruimte voor het parkeren van auto's van bezoekers.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Leisure
Type
Bed & Breakfast
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Leisure

Oppervlakten en inhoud

Perceel
9.460 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sint Oedenrode
Sectie
M
Perceel
684
Oppervlakte
9460 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Hulst 20 Sint-Oedenrode

naar Hulst 20 Sint-Oedenrode
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI