Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Jagersveld. 0 ong UDEN

Vraagprijs/m² € 118 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Objecten
Bouwkavels ten behoeve van de bouw van bedrijfsruimten gelegen op het bedrijventerrein Hoogveld.

Algemeen
Bedrijventerrein Hoogveld kenmerkt zich door de vestiging van volumineuze bedrijven. Op dit bedrijventerrein zijn onder andere de volgende ondernemingen gevestigd: Sanders Fritom, Swiss Sense (Factory) en Verhoeven Logistics.

Ligging
Uden is centraal gelegen in de stedendriehoek Eindhoven, Nijmegen en 's-Hertogenbosch. Het bedrijventerrein Hoogveld is gelegen aan de oostkant van Uden. Aan de noordzijde wordt het bedrijventerrein begrensd door de spoorbaan van de voormalige spoorlijn Boxtel-Gennep, aan de zuidzijde wordt het begrensd door de Kromstraat.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Hoogveld is goed bereikbaar zowel vanaf de A50 via de rondweg (Lippstadtsingel) als vanuit oostelijke richting via de Middenpeelweg / A73. Het bedrijventerrein Goorkens wordt primair ontsloten via de Zeelandsedijk en Kromstraat. De entree is ruim vormgegeven met een groene middenberm.

Bestemmingsplan
Voor het gebied waar de kavels zijn gesitueerd, is het bestemmingsplan Hoogveld vigerend. Hoogveld heeft drie zones bedoeld voor verschillende categorieën bedrijven. Aan de Zeelandsedijk en de Kromstraat, waar aan de overzijde sprake is van woonbebouwing, zijn de lichtere categorieën toegestaan. Het middengebied van Hoogveld neemt ook qua zwaarte van bedrijven een middenpositie in. Tenslotte is in het noordwestelijke plangebied met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid door Burgemeester en Wethouders, ook bedrijven van de categorie vijf kunnen worden toegestaan.

Verkaveling
De verkavelingstekening is als bijlage bijgevoegd, zie brochure. Binnen randvoorwaarden kan, afhankelijk van de wens van de ondernemer, van deze verkaveling worden afgeweken, door kavels samen te voegen en/of op te delen. De minimale kavelgrootte is ca. 1.000 m².

Tevens zijn nog beschikbaar een bouwkavel aan de Oostwijk (ca. 1.500 m²) en de Frontstraat (6.550 m²).

Vanaf € 118,- per m², zie prijslijst

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Perceel
5.000 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
T
Perceel
1444
Oppervlakte
7500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Jagersveld. 0 ong UDEN

naar Jagersveld. 0 ong UDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI